Diskusie - 4914. stránka fóra
6
Fórum bez nadpisu
ahojte neviete ako sa vola nahodou ta pesnicka na ktoru tancovali v česko slovensko ma talent tie baby ze Ladylicious tu druhu mylsim dakujem vo pred dufam ze to niekto z vas vie :) Otvor fórum »
6. 10. 2011 20:29
43
Chlapci: Páči sa vám keď má dievča viacfarebné oči ?
Viem že blbé fórum ale... :)) Otvor fórum »
6. 10. 2011 20:20
15
Kto mal z vás fotku neobývaných panelákov?
Ahojte, raz som u niekoho z vás videla fotku, kde boli paneláky zjavne neobývané, také prázdne, myslím že aj bez okien, alebo s rozbitými..povedzte prosím kto ju mal..Niečo by som sa rada spýtala ohľadom nich.... Otvor fórum »
6. 10. 2011 20:11
25
Iba baby potrebujem pekné čižmy
nevideli ste niekde nejaké úplne jednoduché vysoké čižmy myslím vysoké nie s vysokým opatkom ale také pod koleno páčili by sa mi ešte také s tým štrikovaným ....nemôžem fakt nikde také nájsť všade sú iba gýčové a strašne široké okolo... Otvor fórum »
6. 10. 2011 20:07
50
Vedel si, že fajčenie spôsobuje radiáciu v tvojom tele?
- tak to som nevedel, prestávam fajčiť
- no a čo? nezaujíma ma to, budem fajčiť ďalej a je mi jedno že som rádioaktívny
- práve preto fajčím
Ďalšie možnosti »
6. 10. 2011 20:03- no a čo? nezaujíma ma to, budem fajčiť ďalej a je mi jedno že som rádioaktívny
- práve preto fajčím
Ďalšie možnosti »
5
šúpanie nosa
prosím mám strašný problém.. veľmi sa mi šúpe nos. skúšala som už peelingy aj krémy ale vraj na to nalepšie pomáhajú domáce masky. nemá niekto oskúšaný recept ?? :/ Otvor fórum »
6. 10. 2011 20:03
11
Anglická slovná zásoba
Ahojte =) Potreboval by som od vás radu. Som v maturitnom ročníku a mám veľký problém s angličtinou. Pravdu-povediac viem len tie úplné základy ktoré sú na hranici vedomostí možno s ôsmou triedou na základnej... Otvor fórum »
6. 10. 2011 20:01
4
Reklama na Slovensko
Ahoj, prosím pomohli by ste mi napísať reklamu o Slovensku?.. musím tou reklamou zaujať hlavne ľudí.. máme to n a SJL a som uplne zufala... Ak máte nejake zaujimavosti, budem rada ak sa s nimi podelite.. ;... Otvor fórum »
6. 10. 2011 19:58
13
Fetis na nohy u chlapcov
cau mam 20 a strasny fetis na nohy u chlapcov... nevadia mi ani ked strasne smrdia ani ciste spinave... proste musia to byt chalanske... zenske ma vobec nevzrusuju... ak je tu chalan ktoremu smrdia nohy a necha si to... Otvor fórum »
6. 10. 2011 19:47
7
CSS
serus. chcel by som len vedet nieco o tom ako nastavit css. poradite mi? diky vlastne ja som ho uz nastavil ale ono su tam take male obrazocki a ja chcem velke ako jeden velki poraddte diky Otvor fórum »
6. 10. 2011 19:42
27
Steve Jobs zomrel
viete o tom? poznali ste ho? nikde sa o tom nehovori tak ako o smrti nejakej celebrity :/ Otvor fórum »
6. 10. 2011 19:33
13
Prosím o pomoc
potrebujem do školy obrázok nákresu filtrácie a na nete neviem nič nájsť.... keby ste mi dali nejaký link, veľmi by mi to pomohlo.. dik ; ) Otvor fórum »
6. 10. 2011 18:32
15
Ktorý herec z týchto je najlepší ?
Vin Benzin##Kel Gibson##Jean-Claude van Game##Charlie Cha plyn##Louis de Kundes##Jean Chreno##Orgán Freeman##Bill Nozdry##Tom Chujs##Brat Fit Otvor fórum »
6. 10. 2011 18:24
18
Najlepší Československý film
6. 10. 2011 18:18
20
BAby a chalani
Čo si myslíte, ako by sa mal chalan správať k babe, keď jej chce dokázať že ju miluje? Otvor fórum »
6. 10. 2011 18:10
5
Gospelová hudba na Slovensku
1. Aká je podľa Vás popularita na Slovensku? 2. Prečo gospelová hudba nie je taká populárna ako v iných štátoch? 3. Čo gospelová hudba musí urobiť pre svoje spopularizovanie a či vôbec je cieľom gospelovej hudby... Otvor fórum »
6. 10. 2011 17:57- 1 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 2 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 3 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 4 Akej farby máte dnes socks
- 5 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 6 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 7 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Aký máte dnes outfit ?
- 4 Boomeri
- 5 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 6 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Ktorý bod by ste dali do politického programu?