práveže naopak fajčenie zahlienuje plúca a tak skor vykašleš rádioaktívne zrniečka prachu ktoré vďaka pokusom s atomovými bombami v neobývaných častiach ruska sú rozšírené po celom svete. Na druhej strane spotrebnú daň ktorá je v cene cigariet zhrabne štát
radiacia je vsade okolo nas a v podstatne vacsich mnozstvach ako v cigaretach... statu dochadzaju peniaze a boj proti cigaretam ma VZDY za nasledok zvysenie spotrebnej dane na tabak...
ja sa snazim fajcenie obmedzovat,dovodov je vela nie len nejaka radiacia ci co. Inac uplne teoreticky, ked si zapalis, tak ti to na plucach vytvori taky hlienovy obal, ako obranna reakcia pluc, co znamena, ze je to nieco ako ochranna vrstva co sa tyka inych podnetov z vonku ci?
nefajcim ,ale toto bola taka kravina ze som sa normalne chytil za hlavu a povedal " ach boze , preco ? " a povedal som to este v dalsich 14 jazykoch ktore neovladam ...
@camilla - a vedela si že spanie pri niekom v tebe spôsobuje radiáciu? a že zjedenie banána ťa vystaví takému množstvu radiácie ako keby si dve noci pri niekom spala?
ale to su take kktiny uz ze to ani neni mozne co natrepu v tych mediach doteraz tam nic nebolo alebo co ? jaaaj leze mi to na nervy , ziadneho fajciara tym aj tak nedonutia prestat fajcit
sranda zeto zajebali teraz haha avsak mnetje jedno nefajcim.. amozno daktori kvoli tomu prestanu D.. aleto pochybujem boze ale jasom si chcela aposn potiahnut cigaretu niekedyto vyskusat aot uz nemozem uz budem radioaktivna:/ smiley:DD
@xdravecx nožno áno lenže v cigaretách máš toho troška viac+predĺžia si o 5 rokov možno ale aspoň nemajú problémy naviac ako sú srdcovocievne ochorenia, ochorenia dých. ciest+ústna dutina, problémy s erekciou (aj kvalita tvojich spermií) atď. ak si fajčiar tak si podľa mňa dosť hlúpy+fajčiari sú natoľko arogantný že ničia zdravie aj iným ľuďom...čiže asi tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Statisticky vzate, nefajciari si v priemere predlzia zivot tak o 5 rokov
(pre @pumaamravec a @mm47 paradajka vo vasej krajine reprezentuje "rajčinu"
@camilla - a vedela si že spanie pri niekom v tebe spôsobuje radiáciu? a že zjedenie banána ťa vystaví takému množstvu radiácie ako keby si dve noci pri niekom spala?
Radiacia z polonia zachyteneho v plucach je ako absolvovat 300 RTG rocne (pre fajciara co da priemerne 1.5 krabicky denne).
tak na niečo umreť musím