Diskusie - 4920. stránka fóra
6
Štúdium herectva
Chodím na 8-ročné gymnázium ale chcela by som odísť na školu najlepšie konzervatórium zo zameraním na herectvo... Ale ako čítam tak všade sa robia talentovky kde je aj spev ale ja spievať vôbec neviem... vedely by ste mi prosím poradiť... Otvor fórum »
4. 10. 2011 18:21
9
Nechapem mu
Ahojte, potrebujem poradit.. Mam kamarata, ktoreho mam fakt velmi rada. Kedysi som sa s nim nerozpravala vobec, ale potom sa vselico zmenilo a nejak sme sa zacinali kamaratit. Niekedy si uvedomim, ze by som... Otvor fórum »
4. 10. 2011 18:07
32
Robili ste už niečo také ?? ,,.
Zostavte algoritmus pre výpočet a výpis absolútnej hodnoty čísla X. Zostavte algoritmus pre vzájomnú zámenu dvoch čísel. Zostavte algoritmus, ktorý zistí, či zadaný rok je prestupný. Zostavte algoritmus, ... Otvor fórum »
4. 10. 2011 18:02
5
Moze byt v pasme, resp. volnom versi rym?
Je mozne, aby tam bol? v ucebnici mame, ze volny vers sa vyznacuje absenciou rymu, ze aj v pasme sa od neho upusta, ale ked pozriem do ukazky, v ktorej je uryvok z Apollinairovej basne... Otvor fórum »
4. 10. 2011 17:43
4
Referát slovenčina, rozprávač (skôr pre vysokoškolákov)
ako by ste postupovali? myslím tie vlastnoti..napríklad dám tam, pohlavie, vek, sociálne zameranie, záujmy..čo ešte? neviem si predstaviť čo tam mám rozpisovať na 2 strany definovať rozprávača v prípade ľubovoľného prozaického... Otvor fórum »
4. 10. 2011 17:40
6
červené vlasy
Aký je najlepší šampón ktorý ľahko zmizne ? Ja mám svetlo hnedé vlasy a chcela by som mať červené :) vopred ďakujem :) Otvor fórum »
4. 10. 2011 17:23
1
Brankárske rukavice
Ktorá značka brankárskych rukavíc je podľa vás tá najlepšia? Otvor fórum »
4. 10. 2011 17:13
9
BMX bike
oplatí sa kúpiť bmx bike za 95€ ?? ..tu je link-http://www. bezvasport. sk/detail/muddyfox-pulse-bmx-20-inch-935110/93511047/ ... som začiatočníčka takže sa v tom moc nevyznám xD... ja len že či snim má nekto skúsenosti a či by sa mi nerozpadol keby som... Otvor fórum »
4. 10. 2011 16:53
8
Červené vlasy?
Ahojte, prosím poradte :) Bojím sa dať červenú farbu (natrvalo), pretože niesom si istá že mi bude pristať ... Mám si dať farebný šampón, farebné tužidlo alebo čo? :D a... Otvor fórum »
4. 10. 2011 16:44
35
Ak máte zmeškaný hovor z neznámeho čísla tak :
4. 10. 2011 16:02
3
Diskriminácia
žien a dievčat na Byrdzi. Takže ak si kliknete nalavo hoe na ten domček a potom celý Byrdz a pozeráte reakcie tak pri chalanoch vydíte "pred 3 sekundami komentoval fórum", ... Otvor fórum »
4. 10. 2011 15:43
44
Znamenia vo vzťahu
Aké ste znamenie? A aké znamenie je Váš partner? Čo Vám na to hovoria horoskopy? Veríte im? Hodíte sa k sebe podľa nich? Je niekto z Vás v kombinácii, že... Otvor fórum »
4. 10. 2011 15:34
4
A je to tu !!!
http://www. sme. sk/c/6082371/putin-sniva-o-zjednoteni-byvalych-krajin-sovietskeho-zvazu. html Vážení, toto je HISTORICKÁ CHVÍĽA, dôležitý mílnik v dejinách, ktorý sa zapíše obrovskými písmenami. Začína sa nič iné, ako slovanská OBRODA !!!! Je načase Otvor fórum »
4. 10. 2011 15:19
1
Pomôžete?
caute, potrebujem zvysit navstevnost tejto stranky, verim, ze pomozete.. dakujem... http://kino. server. sk/ Otvor fórum »
4. 10. 2011 15:18
46
V skole neviem byt hlucna !
vobec neviem vykrikovat cez hodiny aj ked si doma poviem ze budem. ale proste sa to neda a potom sa so mnou ani nikto nebavi a mna to strasne mrzi potom a pripadam si tam byt taka nazvis a... Otvor fórum »
4. 10. 2011 15:17
7
Mam problem s internatom vlastne je to ubytovna, chcem odist,,
Mam problem s internatom vlastne je to ubytovna chcem odist do podnajmu dvovod mam asi taky ze je tu malo miesta malo sukromia co by mi az tak nevadilo ale je to babzky intrak a mame povolene navstevy do 22hej... Otvor fórum »
4. 10. 2011 15:09- 1 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Akej farby máte dnes socks
- 3 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 6 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 5 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 6 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Ktorý bod by ste dali do politického programu?