Nejak tak súhlasím s @1. Myslím, že znamenia sedia, ale riadiť sa podla nich je hlúposť. Som škorpión, najviac si rozumiem so strelcami a býkmi (podľa vlastnem skúsenosti), a partner žiadny...
Som Strelkyňa,a tento rok som sa zaplietla so 4 Pannami,prakticky takmer každý chlap,s ktorým som sa zblížila bol v tomto znamení,a to som šla hocikde,nielen v mojom okolí.Ale dobre vychádzam ešte so Rybami okrem toho.No na druhej strane mi dokážu pekne ísť na nervy Barani.A...dúfam,že sa ku mne hodia Škorpióny(chlap)
@kaysullivana7x aj ja to mám presne tak, len to je to že ja som prehnane citlivá a tie váhy oni sú strašne vážne , akože majú humor úplne že sranda s nimi, ale na druhej strane berú všetko vážne no síce aj ja ale to neva ... a čo vravíš na manželstvo? ..váhy milujú strašne spoločnosť a zabávať sa
@malickapotvorka u nás dvoch mi to príde práve naopak..teda, že on je ten citlivejší, zraniteľnejší a viac milujúci...a berie si všetko na seba, aj keď ja spravím chybu, on sa ospravedlní..ja som naopak taký salamista, ale keď sa naštvem, stojí to za to a čo sa týka spoločnosti a zabávania, v tomto si vyhovujeme, pretože máme podobné záujmy, spoločných priateľov a fakt, ja som asi ten väčší maniak do spoločnosti a vyrazenia si niekam ako on...
a manželstvo? na také veci ešte nemyslím, neriešim, užívam život ako sa len dá..a nie sme spolu tak dlho, aby sme niečo takéto riešili...
astrologia ma nieco do seba, ale na partnerske vztahy sa to podla mna nejak moc neviaze...jedine ak dlhodobo a na cely zivot...tak napr: ja som baran a pre mna su uplne nevyhovujuce znamenia vraj rak a kozorozec...no a paradox je ze najkrajsi vztah som mal s račicou a naj kamosku mam kozorožca...
Horoskopy beriem maximálne tak pre pobavenie a neverím im ale poteší ma, ak mi vychádza niečo, ako by som chcela.
A partnerská zhodnosť je tiež totálna blbosť. Ako preboha môžu určit percentnosť vzťahu podľa znamenia ?! Ved tam hrajú role aj iné faktore, ako či si rozumejú, vzájomná príťažlivosť, spoločné záujmy a podobne..
Možu mať aj "100% lásku" ale ak tam chýba niečo z vyššie uvedeného tak nemôžu na ničom stavať
(a na vzťahu len o sexe, nikto nikdy dlho nevydržal)...
Verim na horoskopy a znamenia a tiez akurat frajer a ja sa podla toho k sebe nehodime. Ja som "ohen" a on "voda" . Tiez si to obcas myslim ze sme uplne odlisni ludia ale jebat na to, nebudem snad len kvoli nejakym horoskopom trapit ked ho milujem aj on mna.
charakteristika znamenia na mňa sedí,, či už v klasickom horoskope, čínskom alebo indickom.. ale vo vzťahu sa neriadim tým, či sa ku mne partner hodí.. keď to takto chcem, tak to tam budem mať, bez ohľadu na horoskop.
ja som blíženec a idú ku mne váhy a vodnár .. dá sa povedať, že mi to aj vyšlo s jedným vodnárom, vôbec sme sa nehádali ani nič, noo .. nevadí minulosť ... teraz k veci ... som posadnutá horoskopmi a vycházajú mi ...
Ja som blíženec a priateľ je lev a máme to dosť zlozite , obaja sme velmi tvrdohlavy on je ten adrenalinovy a ja ta co by sedela doma ale som počula že su blizenci dobrodruzny tak u mna to asi neplatí
@malickapotvorka ja si citam horoskop vzdy, teraz si hladam noveho priatela a je ryba a ja vaha. tam su tie horoskopy velmi potobne ako v tvojom pripade. ale vobec ma to neodradi, ked sa ti niekto paci vyzorovo a aj povahovo nieje co riesit.laska je laska
Ja som strelkyňa podľa znamenia by mi mal najviac vyhovovať: lev, blíženec alebo baran.
Skutočnosť je taká, že neviem ako je to možné ale skoro každého chalana, kt. stretnem je škorpión. Už som 3 krat chodila so škorpiónom. Je to viac ako divné ale čo už
ja som býk, priateľ kozorožec.... podľa astrologických predpokladov by sme spolu nevydržali ani týždeň a hold v nedeľu to boli dva roky... myslím že to samo o sebe niečo hovorí
ak ma vztah fungovat je jedno ake znamenia partneri su samozrejme obcas sedia tendencie vztahov podla znameni, ale netreba ich brat smrtelne vazne
no a som blizenec a uz som mala vztah s levom, vahami aj pannou a aj napriek pozitivnym ci negativnym vyhliadkam podla znameni to bolo aj tak na nic ... takze ako si kto urobi, tak ma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
P.S. Ja som ryba. A partner žiadny.
Sranda, že som zatiaľ chodila s tromi Váhami
a manželstvo? na také veci ešte nemyslím, neriešim, užívam život ako sa len dá..a nie sme spolu tak dlho, aby sme niečo takéto riešili...
A partnerská zhodnosť je tiež totálna blbosť. Ako preboha môžu určit percentnosť vzťahu podľa znamenia ?! Ved tam hrajú role aj iné faktore, ako či si rozumejú, vzájomná príťažlivosť, spoločné záujmy a podobne..
Možu mať aj "100% lásku" ale ak tam chýba niečo z vyššie uvedeného tak nemôžu na ničom stavať
(a na vzťahu len o sexe, nikto nikdy dlho nevydržal)...
Ak tomu niekto verí, tak sa mu smejem
ono sa v podstate k sebe aj hodíme, akurát, že je medzi nama večný spor a nezhoda...ale keď sa naučíme rešpektovať navzájom, tak sa to dá...
a je to pravda, ako to tak sledujem.
a fakt k veci ... blíženci a býk
Ci nam horoskop praje, netusim. Nemam to nastudovane. Ak niekto viete, dajte vediet
Skutočnosť je taká, že neviem ako je to možné ale skoro každého chalana, kt. stretnem je škorpión. Už som 3 krat chodila so škorpiónom. Je to viac ako divné ale čo už
no a som blizenec a uz som mala vztah s levom, vahami aj pannou a aj napriek pozitivnym ci negativnym vyhliadkam podla znameni to bolo aj tak na nic ... takze ako si kto urobi, tak ma