Bojím sa dať červenú farbu (natrvalo), pretože niesom si istá že mi bude pristať ... Mám si dať farebný šampón, farebné tužidlo alebo čo? a po koľkých zmití to zmizne vopred dakujem
Záleží aj aká hnedá, či svetlejšia, alebo tmavšia, akú majú savosť, alebo ako to nazvať a aká je to červená. Môže ti stačiť šampón, ale môže sa ti stať, že budeš mať hnedé vlasy, čo sa na slnku budú lesknúť trochu do červena. Šampón sa nikdy nevymyje úplne (palette má šampóny na 6-8 umytí, čo ťažko asi chytí a na 24 umytí), ale zase nebude sa toho treba zbavovať prefarbovaním, ako keď netrafíš trvácnu farbu, tak asi vyskúšaj a uvidíš.
Boha, šampón si nedávaj! Najväčšie hnusobstvo na svete, nič tak neničí vlasy.
Ja som mala tmavohnedé vlasy a k tomu ešte čierny melír, ale červená mi chytila v pohode. Pokiaľ máš kvalitnú farbu, v podstate sa ani veľmi nevymýva, len o pár odtieňov (pri červenej je skôr tá nevýhoda, že je strašne vidno vyrastajúce vlasy), pokiaľ nekvalitnú, tak po dvoch týždňoch ti začne blednúť. Pri červenej treba aj šampóny voliť dobre, lebo napr. Elséve ti ju vymyje jak nič.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ak mas tmave vlasy pochybujem ze ti tam hocico chyti
Ja som mala tmavohnedé vlasy a k tomu ešte čierny melír, ale červená mi chytila v pohode. Pokiaľ máš kvalitnú farbu, v podstate sa ani veľmi nevymýva, len o pár odtieňov (pri červenej je skôr tá nevýhoda, že je strašne vidno vyrastajúce vlasy), pokiaľ nekvalitnú, tak po dvoch týždňoch ti začne blednúť. Pri červenej treba aj šampóny voliť dobre, lebo napr. Elséve ti ju vymyje jak nič.
nahraj si tam fotku a daj si tam vlasy aké chceš a zistíš či ti pristane....