Ahojte,mám 14 rokov a prvú menštruáciu som mala V januári, a poslednú v marci...Som panna takže tehotenstvo to nieje, ja fakt neviem čo robiť ale ku doktorovy zatiaľ nechcem ísť...Prosím poraďte
nemusis sa vobec znepokojovat, prve 2 az 3 roky to mozes mat uplne rozhadzane, je to ok...ale praveze ja by som na tvojom mieste sla k doktorovi, len pre pokoj v dusi, nie je to nic strasne a aj tak tam v neskorsom veku budes chodit pravidelne
och joj, tiez som mala zo zaciatku, ze mi prisla po takom case, potom som dostala taku, ze som za den spotrebovala cely balicek vloziek na noc
ale nie nebude to nic vazne, kamaratka tiez dostala len minuleho roka a tiez ju mala dokopy mozno trikrat odvtedy... a ked nie si tehotna tak sa fakt nemas coho bat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale nie nebude to nic vazne, kamaratka tiez dostala len minuleho roka a tiez ju mala dokopy mozno trikrat odvtedy... a ked nie si tehotna tak sa fakt nemas coho bat...