neviem ako vy, ale ja sa citim ovela ,bezpecnejsie´ ze oddnes zacal platit zakon ze musime jazdit 50Km/hod v obciach..ved predsa, brzdna draha je kratsia, mozeme predist vacsim zraneniam pri autonehodach...Dakujem za tento zakon...len tolko
Povedz mi kedy, keď bola 60-tka ju ľudia aj dodržovali? Ja sám som šofér a prekračoval som ju. Ale zase jazdím disciplinovane, s rešpektom a hlavne opatrne.
_____________________________________________________________________________________
Cesty nie sú nebezpečné, kvôli vodičom, ale kvôli NEVYCHOVANÝM vodičom!
_____________________________________________________________________________________
- inak je to dobra vec kvoli tej brzdnej drahe ale zase sa nam predlzia cesty a tak...toto by som este vedel rozdychat ale tie pokuty uz nie....a u nas ked ta zastavi policajt tak na 100% platis...aj ked mas vsetko v poriadku ...takze preto...
@holyknight tak to neuvidis ani mna :p
je to podla mna jebnuty zakon ved ked idem cez velke mesto tak idem len cez neho dlho jak hovado lebo je to vazne pomaly !
Dnes ako som isiel na hokej, tak som si uvedomil, ze je 50tka (BA) a jeden sasek ma obehol - cca 70tkou isiel bo ja som siel 60, a zrazu drb majaky a fabia s fizlami vedla mna a teapek uz dosiel...inak cestou spat ked som siel, tak nebolo vela vodicov, co isli nad 60...no ja 62
no podla mna na to aj tak kazdy s prepacenim jebe...napriklad teraz som si bol zapalit na balkone (byvam tiez v dedine) a okolo mojho domu prehucalo auto najmenej 100kou a to tom nevidel prvy krat...je to tu pomerne bezne takze asi tolko
U nás v Čechách je 50-ka v obcích už hodně dlouho a abych řekla pravdu, hodně lidí ji porušuje..hlavně teda němci a poláci..i když čechů se taky dost najde co jezdí rychlejc..Jedu si takhle poklidně padesátkou a najednou vidim, že mě chce nějakej řidič předjet, tak mu uhnu-on si jede sedmdesátkou ne-li víc..za minutku ho dojedu..a co nevidim? Chytí ho policajti, dají mu pokutu, a on to další den udělá znova. Prostě, nezodpovědných řidičů se těžko zbavíme..A pak se všichni diví, že je tolik nehod..
novy cestny zakon je terorizovanie vodicov, ked chcu aby vsetci spomalili pred dedinou nech spravia take vyhybku jak su v madarsku. Pokial clovek nejde do extremov alebo na neprehladnych usekoch, tak je to vpohode a aj tym zvysenim pokut akurat zterorizuju vacsinu normalnych vidicov tych co robia havarie a ohrozuju ludi, tym to bude sumafuk. Velmi vela nehod robia mladi ludia...
Dovod nehod v SR nie je rychlost ale agresivita a bezohladnost.... Neviem co tymto kokotym zakonom sledovali pretoze jazdit 50tkou ako idiot dakujem neprosim sak pojdeme jak na kravach aj teraz som jazdil cca 70 po niektorych castiach tak ako 99% vodicov a nikomu sa nic nestalo. Dufam ze sa na to coskoro vyseru a vratia 60tku spat...
Ja to berem ako jedno obrovské plus...aj keď to chvílku potrvá, verím , že 40-ka sa pomaly ale isto odstráni , tám sa teda rýchlosti zrýchlia, aj ked teda myslím u nás na dedinách , kde je 40ka, v BA 40-ka predpokladám ani nie je ...aj ked teda ... ,,LEN ČAS UKÁŽE"
@30 v blave je 4o aj keď len na vybraných úsekoch, napríklad pri nemocniciach, školách a tak a tam by som ju osobne aj naďalej nechal...
@31 To tiež. Ale si predstav teraz, že by všetci vodiči jazdili disciplinovane, nerybičkovali, nehrali sa na hrdinov systému " ja to stihnem ", nesadali si za volant ožratý ta, že nevidia na zapaľovanie a tí, čo majú rýchle autá by nešli po diaľniciach (ale aj mimo nich) 22oKmph...bola by nulová nehodovosť, maximálne tak ak by niekto zabudol v miernom stúpaní zaradiť rýchlosť, čiže by sa auto pohlo...
(pre tých, čo s obľubou chytajú za slovíčka: to vyššie sú len príklady! nevymenoval som všetko a som si toho vedomý!)
Ten kto to sral na 60tku, bude srat na 50tku, ten kto jazdil jak kreten, bude jazdit jak kreten. Dalsia vec, keby chodci a cyklisti respektovali zakon, tak neskape pol tisica ludi pod kolesami auta.
A tie pokuty: ten kto si ju mohol vybavit predtym, moze aj teraz, ten komu nevadilo platit take prachy predtym, moze aj teraz, ten kto sa bal pokut predtym sa bude aj nadalej, ziadna zmena, akurat sa osklbe viacej ludi co na dialnici cez mesto nepojdu 80 ale 100 aj ked je prazdna cesta. Proste buzerovat a osklbavat, na to su nasi policajti. Keby tak miesto toho chodili vnoci po meste aby cloveka nevyjebali podrbani nacisti, to by bolo asi moc...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Cesty nie sú nebezpečné, kvôli vodičom, ale kvôli NEVYCHOVANÝM vodičom!
- inak je to dobra vec kvoli tej brzdnej drahe ale zase sa nam predlzia cesty a tak...toto by som este vedel rozdychat ale tie pokuty uz nie....a u nas ked ta zastavi policajt tak na 100% platis...aj ked mas vsetko v poriadku ...takze preto...
je to podla mna jebnuty zakon ved ked idem cez velke mesto tak idem len cez neho dlho jak hovado lebo je to vazne pomaly !
@31 To tiež. Ale si predstav teraz, že by všetci vodiči jazdili disciplinovane, nerybičkovali, nehrali sa na hrdinov systému " ja to stihnem ", nesadali si za volant ožratý ta, že nevidia na zapaľovanie a tí, čo majú rýchle autá by nešli po diaľniciach (ale aj mimo nich) 22oKmph...bola by nulová nehodovosť, maximálne tak ak by niekto zabudol v miernom stúpaní zaradiť rýchlosť, čiže by sa auto pohlo...
(pre tých, čo s obľubou chytajú za slovíčka: to vyššie sú len príklady! nevymenoval som všetko a som si toho vedomý!)
Ten kto to sral na 60tku, bude srat na 50tku, ten kto jazdil jak kreten, bude jazdit jak kreten. Dalsia vec, keby chodci a cyklisti respektovali zakon, tak neskape pol tisica ludi pod kolesami auta.
A tie pokuty: ten kto si ju mohol vybavit predtym, moze aj teraz, ten komu nevadilo platit take prachy predtym, moze aj teraz, ten kto sa bal pokut predtym sa bude aj nadalej, ziadna zmena, akurat sa osklbe viacej ludi co na dialnici cez mesto nepojdu 80 ale 100 aj ked je prazdna cesta. Proste buzerovat a osklbavat, na to su nasi policajti. Keby tak miesto toho chodili vnoci po meste aby cloveka nevyjebali podrbani nacisti, to by bolo asi moc...
DOPICE AJ S TOUTO REPUBLIKOU