hah, ja co som doma, nuda robi svoje a chladnicka ma nejako casto vola..." ooood seeeem, poooozri co tu maaaaam"..a bohuzial, musim skonstatovat, ze ta chladnicka mi hnusne klame...
stalo sa mi, ze som sa behom spanku zobudil a bol som neskutocne hladny ale snazil som sa zaspat lebo kuchynu mam daleko tak okolo 6-7 krokov a komu by sa to cchelo robit v noci
NO ALE TAM V MOJOM PRIPADE TO AJ TROCHU SEDI NEMOHOL SOM SPAT LEBO SOM BOLA HLADNY NAKONIEC SOM S PREMOHOL ISIEL SOM SA NAJEST A POTOM SOM NEMOHOL ZASPAT LEBO SOM BOL PRILIS NAJEDENY A ESTE AJ PRSALO NEVIEM PRECO SA HOVORI ZE PRI DAZDY SA DOBRE SPI
ten caps lock pouziva,lebo to je overeny sposob ako nasrat ludi
no minule sa mi stalo ze som sa v noci zobudila ,ze som hladna..ale ani za boha sa mi nechcelo vyliezt z postele a dotrepat sa do kuchyne..a aj tak by som si to este musela niekolko minut vyrabat,lebo u nas neni nic ,co by sa dalo schmatnut a hned zacat jest
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ak sa smiem spytat Caps lock pouzivas ako protest?
no minule sa mi stalo ze som sa v noci zobudila ,ze som hladna..ale ani za boha sa mi nechcelo vyliezt z postele a dotrepat sa do kuchyne..a aj tak by som si to este musela niekolko minut vyrabat,lebo u nas neni nic ,co by sa dalo schmatnut a hned zacat jest
(nadýchla som sa len asi 200x )