Hmm...no tak kedze uz som v maturitnom rocniku na gympli potrebujem si vybrat nejakú kvatitnu vysku. Rozmyslala som nad povolanim letusky kedze milujem cestovanie, no tu je ten problem ze v buducnosti by som si mozno chcela zaloozit rodinu, potom ma za
pravnikov je tu zbytocne vela a pokial nemas znamosti z tejto oblasti v rodine tak by som to nevidela prilis ruzivo...k tej medicine...ako neviem kde si nabrala tu istotu ze so slovenskou vyskou mozes hned robit doktorku v amerike ale to len tak na zobudenie ....navyse v maturitnom rocniku nahodou uz nemas povyberane seminare? a letuskovanie je fajn ale tam skolu neriesis
@6 viem ze moja sesternica to skusala, vzdelanie ma nejaku skotsku univerzitu a nezobrali ju a teraz sa dost slusne uchytila v inom odbore, urcite nebola neschopna
Ja mam uplne rovnaky problem(az na to ze som v 2.rocniku) a tiez chcem byt letuska alebo ist na medicinu(alebo skor patologia by mna brala..ihiel som sa bala, uz milujem pohlad na nich) ale mna taha architektura a dizajn takze ti neporadim ale rada si porem rady inych
@subsannabo určite nemám mišuge v slovenčine, písal som to narýchlo. tak mi odpusť, že som dal vydno namiesto vidno :d A k niečomu musíš viac inklinovať
medicínu vylúč a rozhodni sa, či chceš rodinu alebo cestovať. Ak chceš rodinu, vykašli sa na cestovanie. Cestovať môžeš tak či tak, ak si zarobíš. A to právo...ak sa vieš bifliť a ak ťa baví dejepis a NOS-ka, tak choď na ten...je pravda, že právnikov je veľmi veľa, ale myslím, že tých dobrých zas toľko nebude..
a len tak mimochodom "obe ma bavia rovnako co mam robit ked som tak vsestranne nadana "...sebavedomie je dôležité, ale netreba to preháňať
@forbiddenrose "obe ma bavia rovnako co mam robit ked som tak vsestranne nadaná " -ja som to myslela len zo srandy...to len tak na okraj aby si si o mne nemyslela ze som nejak prehnane namyslená
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
este raz sa narodím a budem patologička
Len nezabudni na to, že aj možnosť to vykonávať je celkom fajn
Myslím, že povolania, v ktorých nespĺňaš absolútny základ, (lekár - treba mať žalúdok) môžeš vylúčiť.
medicínu vylúč a rozhodni sa, či chceš rodinu alebo cestovať. Ak chceš rodinu, vykašli sa na cestovanie. Cestovať môžeš tak či tak, ak si zarobíš. A to právo...ak sa vieš bifliť a ak ťa baví dejepis a NOS-ka, tak choď na ten...je pravda, že právnikov je veľmi veľa, ale myslím, že tých dobrých zas toľko nebude..
a len tak mimochodom "obe ma bavia rovnako co mam robit ked som tak vsestranne nadana "...sebavedomie je dôležité, ale netreba to preháňať