Minule sme s mojou stetkou nahodili taku vaznejsiu temu... a ona hned, ze by ma aj chcela a tie kecy okolo toho... a ja jej na to "preboha ved si stetka, tak co riesis?" konecne ma clovek stetku a ma pokoj od tych zenskych kydov a stetka zrazu zacne takto
@ruderenee no to nie je problem... skorej je problem najst pomer cena/kvalita... kedze nase vysoke skolstvo slabo plati a este k tomu udupava mlade talenty....
@aenrel ja už viem ty marha kuplerajská! teba nasadil ten krivý nosatý! ale za tú zoofíliu si môže on sám, zlatko! tak že ho vrúcne podravujem a nech zaplatí svojim asistentkám ako si napríklad ty, vyšetrenie na kvapavku
matička skákava, že štetka, asi si nebol ešte v nemocnici kvôli nejakej pliage ..........takéto súžitie dvoch ľudí sa veru Pánu Bohu na nebesiach neľúbka ........
ostan ty radšej pri svojom vínečku a budeš to mať lacnejšie a Bohumilé ...........filip
To si čo myslíš??zato,ked predáva svoje telo,aby si zarobila, musí mať v hlave vymetené?
Trochu obmedzený názor...ok,možno má povesť ľahkej ženy, ale stále je to žena ako každá iná,ktorá túži mať niekoho po svojom boku a chce byť milovaná...nielen za peniaze,ale aj nezištne, aby sa cítila pri človeku príjemne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
bude to asi štetkou vymeniť
ostan ty radšej pri svojom vínečku a budeš to mať lacnejšie a Bohumilé ...........filip
ja, ja filipko.......
nebuď zblúdila ovca, nikdy nebudeš šťastný ako si predstavuješ.....
keď som to ja dokázal, dokážeš to aj ty .......
filip
Ty si jej pasák? LOL
To si čo myslíš??zato,ked predáva svoje telo,aby si zarobila, musí mať v hlave vymetené?
Trochu obmedzený názor...ok,možno má povesť ľahkej ženy, ale stále je to žena ako každá iná,ktorá túži mať niekoho po svojom boku a chce byť milovaná...nielen za peniaze,ale aj nezištne, aby sa cítila pri človeku príjemne