hmm? ešte som tu nikde nevidela diskusiu o Michaelovi Jacksonovi...chcem vedieť, aký máte na neho názor...viem, že niektorí ho iste nemajú radi kvôli tomu aký je (bol) človek, ale čo vravíte na jeho hudbu? to by ma zaujímalo...lebo ja osobne jeho p
on ma fakt super songy.. ale nemusel sa prerobit.. ked bol cierny bol celkom pekny.. teraz je z neho mutant... ale treba uznat, ze na hudbu ma fakt talent...
výstrelky, výstrelky...heh, neviem, neviem...nesúdim ho podľa toho, keby som ho poznala, urobila by som si o ňom svoju mienku... ...zatiaľ samé kladné reakcie heh, to sa mi páči a odporúčam pesničku Man in the mirror alebooo, Give in to me ! to je pecka...
missoo!..joj tak ja ho zboznujem ...jasne to aky je bol alebo co, to je jedno teraz...ale hudbu ma genialnu... donekonecna by som pocuvala niektore jeho pesnicky ...aaa take ako Who is it, alebo billie jean... P A R A D A ale uplne ...odporucam...
podla mna má dobré pesnicky fakt talent ale to ze sa stal belochom to sa mi nepaci mal ostat takym aky bol co sa zato hambil alebo co, a este to s tym ze je pedofil to sa mi hnusi ale neviem ci je to prvada
No ja nejsom nejaky fanusik Michaela ale m,usim uznat ze on spievat vie..a jeho songy boli velmi pekne o tych by sa dalo popisat..niektore ma zase az tak nechytili ale vatsinu z nich som zniesla Mnne sa od neho pacilo songov viac ale s takych tych pomalsich bol pekny Earth song..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
mam rada jeho songy patri to k mojmu utlemu detsvu.. som sa nevedela nabazit videokazety s jeho klipmi