ahojte, mám taký problem...neviete nahodou niaký dobrý typ na vecer straveny u frajera/ky...aby nebola nuda...nechcem take radi a chodte do postele atd..ale tak ze ci na nete neni nieco zajimave co sa da vo dvojici zahrat alebo proste nieco aby sme sa cez
ved sa zahrajte sami so sebou ale uz niekto pisal clovece priklanam sa k tomu ale pokial tam budes len sediet ze nevies co teraz tak nebude ani sranda ani flirt. nezalezi az tak velmi od tej cinnosti ako od vseobecnej nalady. snazim sa vyjadrit ale velmi sa mi nedari ale domysli si co chcem povedat
noo, takze pozrite si nejaky film, nieco si popripade uvarte..spolocna vecera je velmi fajn alebo aj kupel, uz neviem ako daleko ste na tom stavajte puzzle alebo si zahrajte nejaku hru, co ja viem, dakych wormsov alebo nieco a dajte si ulohy pre toho, kto prehra..teda nemyslim typu, kto prehra, nech trikrat obehne cinzak .. fantazii sa medze nekladu
skus frajera postavit do situacie, kedy bude musiet riesit nejaky zensky "problem"... napr nech nieco uvari, zehlit a tak podobne.
a zas naoplatku nech ta on postavi pred muzsky "problem"... napr da ti kladivo, klince a dosky a postlkaj budku pre vtaciky...
samozrejme ten co nic nerobi sa len pozera a zabava na tom druhom... odskusane, zabavil som sa riadne... a s tymi "problemami" - cim vecsia kreativita, tym vecsia zabava...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
To čo je ako za vzťah, keď si neviete vymyslieť ani program?
Teraz si dáme Fidorku. (Poprípade Kavenky)
a zas naoplatku nech ta on postavi pred muzsky "problem"... napr da ti kladivo, klince a dosky a postlkaj budku pre vtaciky...
samozrejme ten co nic nerobi sa len pozera a zabava na tom druhom... odskusane, zabavil som sa riadne... a s tymi "problemami" - cim vecsia kreativita, tym vecsia zabava...
Zahrajte si twistera