ahojte, pred týždnom som dal moj pocitac (mal som vistu) na preinstalovanie, lebo mu totalne drbalo, predvcerom som ho dostal spať a az dnes som si všimol, že ta vista akoby bola iná.
napr. to kontextové menu uplne inac vyzera, tak staršie
dá sa to nejako zmenit? alebo to len nieje nejako nastavene, čo by som mohol aj ja zmenit, aby bol start taky aky bol
normalne pred reinstalom bol "štart" ked som klikol v doch stlpcoh, dole hned vyhladavanie, a moznosti dat spat PC, zamknut, alebo vyonut, hybernovat atd.
a teraz to tam nic take nieje, len cca 5 okienok, a biele pozadie, a nic nemam ze vyhladavanie, jednoducho nieco podobne ako v XP ??
@peter_piper dal som to preinstalovat normalne do "opravovne" kamaratovi, a je to vista lebo mám na ploche postranný panel s miniaplikaciami, a to ani to XP, ktore vyzera ako vista nema ak myslim spravne
neviem ako je to na viste, ale skus take ze pravym tlacitkom mysi na plochu, vybrat properties, a tam apperance tam si vyberies ako chces aby okna cely system vyzeral..
ty vole veď už keď nabehuje XP tak je tam ina animačka, keď vista je tam microsoft corporation napísané a raz sa to stalo aj mne keď som sa hral z témami, musel som to napraviť cez záchytný bod, si daj ešte v ponuke keď nabieha system recovery ak to máš samozrejme pokiaľ to neni nejaka kradnuta verzia
ked sa tu uz rozoberaju pc tak kto by mi vedel poradit ohladom pripojenia na net?? pondelok mi vsetko islo, jak malo a potom odrazu sa nedal pripojit pc na net a stale to pretrvava , myslsl som si, ze za to moze antivirus, ja mam eset, lebo tesne pred tym odo mna ziadal reinstalaciu, alebo nieco podobne a potom restart no po restarte sa nepripojil na siet a ani ju nevyhladal , kto mi pomoze?? dakujem
mozno to urobili v servise zmenili nastavenia aby nezatazoval OP system ak mas ram menej ako 1GB tak by som vystu ani nedaval do pc inac vista je podla mna hlupost mam ju aj ja a preto ju nemam rad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
normalne pred reinstalom bol "štart" ked som klikol v doch stlpcoh, dole hned vyhladavanie, a moznosti dat spat PC, zamknut, alebo vyonut, hybernovat atd.
a teraz to tam nic take nieje, len cca 5 okienok, a biele pozadie, a nic nemam ze vyhladavanie, jednoducho nieco podobne ako v XP ??
inak existuje xp, ktore vyzera jak vista. nemas nahodou to?
a este skusam, ako zistim, či mam alebo nemam Vistu,
na ponuke "štart" mam na boku napisane Windows Vista (tm)
..este stale to moze byt Xp ?..
a myslim si ze je to lepsie jak cela vista.. takze by som sa ani moc nestazoval