(proti normalnym homosexualom nic nemam ale tych naperoxidovanych namakeupovanych neznasam a henten tak vyzera a este ten ruzovy svetrik ked mu musi byt hrozne horko
ale však je zlatý priznajte sa, že ste sa mnohé/í teraz zaľúbili? inak úplne najhoršie je to, že to v podstate ani nie je ich hlas, ale upravený zariadením...
Sorry ale mne to prišlo trochu nechutné,13 ročné deti robia na veľké celebrity a ešte svetríky aby pôsobil sladko,potom ťažké mikiny a šiltovky aby pôsobil dospelo a tá žena....neviem ale nezostáva mi nič iné len
Fascinujúce na týchto chlapcoch je to, že sa predstavia očiam takpovediac celého sveta vo veku, v akom taký Pelé ešte nehrával ani za juniorský futbalový tím
nevidíte ako to úbohé blonďaté dievčatko v ružovej mikči trpí?
*chvíľa ticha*
Áj áj áj áj
*chvíľa ticha*
Myslíte, že keď raz ja budem mať deti...budú takýto interpreti v rezerváciách obohnaných ostnatým drôtom? I certainly do not want my kids to be growing up with this kind of music
@ujoperun súhlas, radšej by som bývala pod mostom ako dať svoje decko a ešte takého sopláka do hentakého klipu a spievať ... ale tak ľudia z ameriky budú teraz zarábať na takýchto zasranoch.... len rýchlo aby nezačali mutovať...
on mi pripomina jedneho co som vcera videla vmeste...ako proti gayom nic ale ten mal zenske veci na sebe...damsku koselu zapnuty mal az nejaky treti gombik ako vyzeralo by to dobre na nejakej babe co ma iste prednosti ale on...plochy jak doska k tomu damske kratke nohavice...no konec...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
(proti normalnym homosexualom nic nemam ale tych naperoxidovanych namakeupovanych neznasam a henten tak vyzera a este ten ruzovy svetrik ked mu musi byt hrozne horko
omg to už radšej JB (blee)
"Budu blinkat."
..preco sa mi zrazu zda Bieber sympatickejsi?
neviem ktorý z nich je horší (ROFL)
A neviem, ktoreho smajla skor pouzit, ci tohto alebo
Ten malý ružový zasran mi ho ukradol!!!
(a inak len čo som započula akýsi zvuk, som to vypla
Moderný svet pop-music sa zamoruje malými soplami,čo pomaly ani gule nemajú vivinuté....
Toto chce silnú terapiu! *slúchatká do uší, Drowning pool na plné pecky...*
nevidíte ako to úbohé blonďaté dievčatko v ružovej mikči trpí?
*chvíľa ticha*
Áj áj áj áj
*chvíľa ticha*
Myslíte, že keď raz ja budem mať deti...budú takýto interpreti v rezerváciách obohnaných ostnatým drôtom? I certainly do not want my kids to be growing up with this kind of music
hm tento mi pripomina Paviela Rochnyaka akokeby jeho mladsi brat dpc bleee
Kam to ten svet speje ?!!!!!??
Čo je veľa,je proste veľa !! akože ja tu čumin na ten monitor s otvorenymi ustami a pričapenym výrazom (nevidím sa,ale tak to citm)
"jajajajajaja " ?? čo za pí*ovinu ??? kks Ružový svetrík pribity usmev a ide sa je mi zle /
asi ma jebne...
to je CH.O.R.E