s tým posledným hej (ale to je vazne vynimka, nezvyknem udrzovat kontakt s byvalymi).. obcas mi napise na icq, aj sme boli raz len tak vonku na pive..nic viac..
s prvou som v kontakte a obcas sa stretavame, s druhoo tak podobne a s tretou niesme v kontakte ani sa nestretavame proste nic.. praveze u nej to malo najvecsi vyznam a lubim ju dodnes ale to je jedno..
my tiez nesme v kontakte .. obcas asi raz do mesiaca si posleme mail... aj tak ten druhy na neho neodpovie.... cize dost biedne...a na FB som sme bloknuti..
vo veľmi sporadickom a podivnom, s jednou je komunikácia neutrálna, zvyšné sa ozvú alebo ma na birdzi otagujú/okomentujú raz za pol-trištvrte roka, keď si potrebujú na niekoho beztrestne napindať
s prvou vobec.. len ked sa vidime prehodime par slov... ale nemusim ju... a s druhou sem tam popiseme na facebooku a planujeme sa stretnut... som zvedavy co z toho bude
@alroune samozrejme ze pridu, ale tak ja sa len cudujem preco taky vecny parik ako ste boli vy uz parom nie je
vidim ze aj ty si uz dospela, uz mas podla birdzu 9 rokov, cas na to aby si prestala fajcit travu a zacala riesit vazne veci. ale tvoj zivot, nech sa paci
už v normálnom , ale bola som kvoli nemu skoro samovrah, teraz ho mám v pi*i a bavíme sa len o financiách, ale cítim, že ho aj zbijem už raz, to je jeden .. s ostatnými som tak v pohode, neviem o takom, žeby sme sa prestali baviť alebo niečo, niektorých .. (napríklad odtiaľto) mám rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A s jedným som mala dosť dobré vzťahy, no od kedy mám priateľa tak sa nejak nekontaktujeme
ale s ostatnymi pohoda,posmejeme,vypijeme,pokritizujeme ..
inak aj ja ta rada "vidim" mas sa? ide zivot? uz si dospel?
vidim ze aj ty si uz dospela, uz mas podla birdzu 9 rokov, cas na to aby si prestala fajcit travu a zacala riesit vazne veci. ale tvoj zivot, nech sa paci
a samozrejme hlavne keď k tomu prihodíš pár perličiek od svojich informačných služieb v svojej hlave
tie informacne sluzby mas asi ty, vid » www.birdz.sk/forum/ako-to-ut...
vo svojej hlave deravej