takze teraz som si pisala so sesterkou(bude mat 10) a nehorazne som sa zasmiala ona vzdy ked je na icq tak ma otravuje ze ic si idem s nou volat na skype a samozrejme ze vzdy poviem nie lebo ona mi tam do toho huci a robi howadiny chapete ne....a t
bože ved má 10... to je uplne normálne.. Náhodou je to zlaté. Aj moja neter už je vo veku, ked jej došlo ,že som najtrápnejšia krava na svete a yvoláva mojmu spolužiakovi ,,, Juuuj
tomu wer jake haluze a ma sestru (17 bude mat) a ona niekedy dostane amok narcizu a zacne sa fotit och to sa tak nasmejeme ona jej zacne nadavat ze je trapna, skareda...a taaak no a za chvilku si aj ona zobere mobil a zacne sa fotit
haha ja zazivam nieco podobne,aj ja mam sesterku,ale myslim ze ma este len 8,ci 9ani neviem a vzdy ked som na icq tak mi pise nech si s nou nieco zahram,a ze nech sa prihlasim na skype ze mi zavola
a este zboznujem ked sa ma nieco spyta a napise za tym milion otaznikov ..a ked s jej neznalostou slovenciny dava vsade makke I..tak to ma vie riadne dozrat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a este zboznujem ked sa ma nieco spyta a napise za tym milion otaznikov ..a ked s jej neznalostou slovenciny dava vsade makke I..tak to ma vie riadne dozrat
ale inak je to male,mile dievca