A svet stratil ďalšiu legendu - Richard Wright (1943 - 2008)
Je to smutné, že jeden z najlepších klávesákov na svete takto predčasne zomrel... a dôvod? zase rakovina... nech sa už dá liečiť, lebo nás oberá o ľudí, ktorých máme radi, aj ktorí veľa dokázali... a je to škoda, keď sa človek nestihne dožiť ani 70 rok
@0 - Richard Wright zomrel ako 65 ročný, 15. septembra 2008, vo svojom dome v Británii na následky bližšie nešpecifikovanej rakoviny. Aj v čase úmrtia pracoval na svojom novom sólovom albume, ktorý mal obsahovať série jeho inštrumenálnych kúskov.///takže je to pomerne stará informácia, a dožil sa ovela viac ako mnohí iní....
@1 - no to bude možno tým, že podla teba je legenda Justin Timberlake, alebo Kontrafakt
2@ justin timberlake a kontrafakt sú obyčajný kokoti ja mám iné vzory už len podla avataru by normálny usúdil že podla mna je dnešná popová kultura úbohy biznis , načo sa budem rozčulovať ....
Je obrovska skoda, ze clovek sa koli rakovine nestihne dozit ani OVELA nizsieho veku, ako si napisal!! ..kiezby sa uz tato "zakerna" choroba dala konecne uplne vyliecit..Aj ja som koli nej uz prisla o par blizkych ludi...
A hoci Richarda Wrighta vobec nepoznam..mrzi ma to
@8 nemá ti ju polepšiť má človeku ukázat či milujem justine timberlake-a a kontrafakt alebo ambient black metal ... ty nemáš právo hodnotiť či je varg vikernes mizerný hudobnýk lebo by si nedokázal to čo dokázal nik zato že tebe sa to nepáči neznamená to že je to mizerné a neni debil keby si o nom niečo vedel tak by si to nehovoril ale nikto nestojí o to aby si svoju mienku na neho menil . úplne vymrdané názory ovplynené tým čo všetci hovoria to je jedniné čo môžeš ponúknuť
starý zlatý the Wall ... my sme si už pokecali ... a to že máš strach z black metalistov a bojíš sa že ta nejaký manowarista znásilní už aj tak každý vie tak načo to opakovať
mizerný si ty , mizerne vyjadrujúci sa abderita ..dalej sa bav mám s toho radosť a čítaj chlapče čítaj ...napísala som bojíš sa black metalu ty chuj ... nie celého metalu ... navleč si "mikinku" cannibal corpse aby ti nebolo zima a bež sa prebehnúť vonka na slniečko čerstvý vzduch ti len a len pomôže
ano, som mizerny a som na to nalezite hrdy, ale furt si myslim ze som na tom lepsie ako ten ony chuj menovany..
a mas pravdz, black metal vo mne vzbudzuje hrozu a to prave z toho aky dokazu byt ludia idioti
ach, ale viem ze tieto moje slova k nicomu nepovedu, a nebudem dalej zamorovat forum o geniovy takymito hovadinamy, cize si svoj komentar nechaj pre seba a ser na to, proste ludi nezmenis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@1 - no to bude možno tým, že podla teba je legenda Justin Timberlake, alebo Kontrafakt
A hoci Richarda Wrighta vobec nepoznam..mrzi ma to
Richard - RIP :/
dokelu, ono mi to dost pokazilo naladu, coz je pochopitelne, po Sidovy Barretovy uz drhy clen..
a k tej rakovine, ved dokelu, kolko umelcov na nu zomrelo, spravodlivost asi nieje
a uzivatela z nazvom psiik navrhujem verejne ukamenovat
ano bojim sa black metalu, a nielen toho, ja sa bojim celeho metalu a preto teraz sedim za pc v tricku cannibal corpse
asi tak nejak, proste black je kokotina(normalne nenadavam ale obcas sa to inac neda vjadrit)..
a za druhe, vyborne sa bavim vyrokom cislo 13, ono fakt mi je to sranda
akorat je skoda ze sa taketo nieco stalo vo fore ri Rickovy Wrightovy..
a mas pravdz, black metal vo mne vzbudzuje hrozu a to prave z toho aky dokazu byt ludia idioti
ach, ale viem ze tieto moje slova k nicomu nepovedu, a nebudem dalej zamorovat forum o geniovy takymito hovadinamy, cize si svoj komentar nechaj pre seba a ser na to, proste ludi nezmenis
Mám veľmi rád Pink Floyd. Ich hudobný vplyv je cítiť stále aj v súčasnosti. Dúfal som, že sa mi podarí ich vidieť niekedy v kompletnej zostave...čo už