Ja mám 13.PC do 21:00 (občas sa to pretiahne do 23:00) ..no to nie je žiadna výhra kedže ma nikde nepúšťaju.Tým myslím že ani do mesta s kamarátkami ani do optimy ..nikde proste.
no je ,uzivaj si detstvo bez internetu...Ked som mala ja 12 tak som malo bola na nete mozno 3krat do tyzdna a to aj tak na chvilku na pokeci.. A fajne mi je ze som tam nesedela furt ako niektorý..Ved oni to robia kvoli tebe ,aby si tam nesedela nonstop a sak na chvilu a dost..Sice ta prava sa ozyva čo tu vysedávam kazdy vecer Ale ja sa učim na notebooku to je pochopitelne
@sibbonah kks mas to podobne jak ja....no ja ovnku do 6..a tiez dakedy dojdem zo skoly o 6 a tak kks...ale no vacsinou mamu nejako ukecam asom dlhise na kompe alebo ten dlhie hore...ale vonku neexistuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A vážne mi chýba to, že už ma akosi nikto poriadne nevyháňa od počítača a neposiela spať. Bez irónie.
Ak máš 12 a viac tak sú to fašisti riadni ... Ja mám v tomto slobodu, sice som za nu bojoval ale mám skus zabojovať aj ty...
a napr. pred dvoma tyzdnami som mala cely tyzden vecierku o osmej takze ja som na taketo cecky zvyknuta
ked brat odišliel do BA na vysokú nevedela som sa tu vynasediet ale už ten ošial ma prešiel ...a či je to normálne? myslím že tak na poli
ako bachari by boli dobri
treba im robit zle, inak to budes mat aj v 20rokoch
A ani neviem, čo by si vlastne chcela za počítačom celé dni robiť, nakoľko máš 12.
Možno by som sa ešte pokúsila vyjednať, aby si mohla byť cez týždeň na počítači hodinu, myslím, že to by bolo primerané.
Lebo byť celé dni unavená kvôli tomu, že si nešla večer spať o nejakú hodinu skôr nie je bohviečo.
2308780