vobec to nie je pravda.....ja som velmi vysoka a velmi chuda.... Nie ze by som chcela byt chuda.....myslim ze jem vela....JA ZEREm...a nepriberem...... cize nie som anorekticka potom by som nezrala!!!...... nadavaju mi aj za to ze som chuda..takze baculky
ee, nesuhlasiiim.. teda scasti ano, ale myslim, ze baculky to maju tazsie, ludia sice odsudzuju aj tie, aj tie, ale myslim, ze baculky su "sikanovanejsie" a osocovanejsie castejsie a horsie...a maju z toho vacsie komplexy ako vychrtle baby... takze mozno ste na tom len SKORO rovnako
ne....ako ja vem som thaka aka som...a vobec by som toto nenapisala keby sa nenasiel clovek,ktory by ma za to urazil.....thak nechvidia aj baculky,...ze ne su len oni na tom blbo..ale aj chude baby
5.Tysha.....ja zjem na desiatu 2 velke chleby...mam obed v skole..este si dam aj doma.....kazdu polhodinu sa z niecim napchavam.....takze,....chlebik to asi nebude!!!!
a to je pass...je to tvoj zivot, tak bud sa ho snaz akceptovat taky, aky je alebo sa ho snaz zmenit, v kazdom pripade, tymto blogom si nepribrala ani kilo, takze sme nic neporiesili
10NENE..ako fajn..ked si tvoje ruky prirovnavaju zo svojim lytkom..asi je to fakt haluz......Ja som Vyrovanan s tym ze som taka aska sOM!!...lenze bohuzial ostatni LUDIA s tym NIE SU!!!
12. no ja viem, ze to je tazke, ale nemalo by ti zalezat tak na ich nazore, skus sa od toho odosobnit, najdolezitejsie je, ze beries ty samu seba taku, aka si a ser na ostatnych... (hej, lahko sa povie, horsie vykona... )
ide tu o to...ze nech si ludia uvedomia..ze su ludia vselijaky ...a nechnekidaju na ludi tie najhnusnejsie...reci..ne vsetci su dokonaly....Ja na nikoho nekidam!...a berem ich jaki su...
ja viem o com hovoris...tiez som dost chuda a dnes si zo mna robili spoluziaci srandu, ze nie som vyvynuta..vraveli to tak, akoby chceli povedat, ze co pri nich chcem, pri dospelych..
aj ked sa nechces trapit nad tym, aka si, jednoducho okolie ta prinuti...a tazko je si to nevsimat
21.no sak ok...dolezite je aby sa tebe pacilo ako vyzeras a netrapilo okolie..mne sa zasa nepaci moja vyska..pritom je v pohode..len co ja mam z toho ked ja som neni spokojnaa..ale tak co uz..
Teta mi pravidelne vyčíta že som strašne chudá a že by som mala viac jesť...
Ja osobne nemám pocit že by som bola nejaká prehnane chudá, jedávam dosť (hlavne často a nezdravo) a tieto jej názory absolútne neriešim... Veď ja s tým problém nemám...
sikana a odsudzovanie je idiotizmus a kedze niesom idiot vobec sa tym nezaoberam... nikto nie je dokonaly kto chce sikanovat a odsudzovat na kazdom si niaky dovod najde
Liwushka ja s tebou suhlasim. Len to mozno treba podat trosku pokojnejsim sposobom s kludom, ok?
Par krat som sa tu uz k tomu vyjadrovala. Ja mam podobny problem a ako vidim je nas celkom dost Co sa mi paci, pride mi to, akoby tu na Birdzi viac ludi chcelo pribrat ako schudnut
Je to vsetko pravda, ludia maju predsudky a je to nefer, lebo niekto jednoducho nemoze za to ako vyzera. O dievcatach s nadvahou si aspon nikto nemysli, ze maju anorexiu. A taktiez su podla mna viac chapane spolocnostou, kedze vacsina ludi si mysli, ze je tazke schudnut. Ale to, ze niekedy nie je lahke ani pribrat, to uz tak velmi nechapu. Proste je to skoda, ze ludia tak casto posudzuju podla vzhladu a vyzoru. Zvlast deti ako som si vsimla v tomto dokazu byt pekne neprijemne... Treba si to jednoducho nevsimat, povznies sa nad to co si myslia ostatni
a clovek je strasny tvor.....chce vzdy to co nema, tucne chcu chudnut chude chcu pribrat a ked chuda pribere bude zas nespokojna ze chce byt stihlejsia....wtf furt taketo kraviny riesit, bud rada ze nejsi tazko chora a uzivaj si svoju stihlost lebo nic nemusi byt vecne!
Liwushka, mala som spoluziačku, čo sa proste tiež furt len napchávala, o jednej ráno dokázala zjesť puding s karamelom a so šľahačkou, celkovo toho zjedla aspoň tak trikrát viac ako ja... a jednoducho vážila menej ako 50kg! Nejakých 46, mám taký pocit... pri výške 175.. fakt bola neuveriteľn chudá a tiež nevedela, čo s tým. A ja som sa zasa vždy trápila s tým, ako schudnúť (teda... netrápila, ja som si zo seba furt len robila prdel a sem-tam som možno niečo aj podnikla ) normálne s tým zájdi za doktorkou, či sa s tým nedá niečo robiť..
ja si vzdy do profilu pridavam kila aby som nebola za anorekticku bo aj ked mam 42-43kg neni som zadna vychrtlina...len som taka volaka lahsia no...co sa tyka vahy myslim ...a nie a nie pribrat a tiez furt jem...nechapem to...
AVRA..pokial tot ESTE budes citat!!...toto FOrum malo byt na to , aby sa poxopilo ze aj te chude ze maju problemy....a vobec mi to nie je priemne ked idem a niekto mi hovori ze nic nejem ......!!!....neni som chora....a nechvalim sa tym...stazujem sa!....a myslela som si ..ze forum je na to..aby sa diskutovalo..pripadne aj pomohlo clovekovi...!! a mne je uplne jedno ze SOm CHUda..len nech si ma ludia neberu do toho pysku..ked ja som im nic v zivote zleho nespravila!!..a nechovam sa jak ony...aj thy si sa ukazala, ze aj thy ves pekne odsusit ludi...PRE NAS je TAZKe PRIBRA_T!!!..... a PRe tyCH druhych zase schudnut!!!..takze zacni chapat...ze nie su problemy iba s chudnutim..ale aj s priberanim!!!
liwushka: THUSIM si sa uhrazila ahj thy phoriadne ak hej tak o to mi neslo....len pisem svoj nazor jak to vnimam tot vse....sak aj ja mam kamosku co vazi 49 a je vysoka dost a furt papa a nepribera....ale nestazuje si a predsa kazdy rozozna rozdiel medzi chudou babou a anorektickou, ANR maju znicene vlasy chradnu stracaju krasu atd sak nemusim sa rozpisovat, len tolko..bud spokojna so sebou, bo vyssie si pisala trochu nieco ine...ze ta to trapi a mne tu teraz pises ze ti je uplne jedno ze si chuda...trochu si to usporiadaj
mna sere ..ze sa do thoo staraju aj iny ludia...!!.ze preco nevnimaju MNA!!..ale nieco chude...co ani neni vidno..v podstate ma mrzi..ze clovek ma Tendenciu VZDY ukazovat na to AKo CLOVEK VYZERA!!!A nie na to aky je....ja mam misung....asi..mno proste mi ide o to..ze hned si baby myslia ze ked sme chude..ze nic nejeme!!!...existuju vynimky....mna sere ze prave baby to tak beru...
tak kasli na nazory ostatnych dolezite je predsa to, ze ty vies pravdu a ako to naozaj je....zbitocne sa potom trapis a len kvoli druhym....ak si takto spokojna tak svoju vahu neries, nech si ostatni aj zazeraju mozno ti len zavidia....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Ako sa prejavuje tvoje žranie? Aj moja kamoška si myslí, že žere, keď si dá za deň celýýýý krajec chleba so šunkou
Ale áno,neberem ti tvoje trápenie.
..no a to ze si moc chuda by som teda ako nejaku velku tragediu nebrala a vsade aj tak vidim velkost 34...tak zas az taky problem to hadam nebude...
mno...34..ale potom ta dlzka je extremne kratka a siaha mi to nejak po pupok...
ale tak...dam ti za pravdu, ja ked vidim vychrtlu...tak to radcej baculku...ale samozrejme vsetko s mierou...
aj ked sa nechces trapit nad tym, aka si, jednoducho okolie ta prinuti...a tazko je si to nevsimat
ja som sa s tym vyrovnala..ze ony neni som dokonala...ale s ich nevyvinutym mozgom este nééé
hraj s takými kartami aké máš
Ja osobne nemám pocit že by som bola nejaká prehnane chudá, jedávam dosť (hlavne často a nezdravo) a tieto jej názory absolútne neriešim... Veď ja s tým problém nemám...
Par krat som sa tu uz k tomu vyjadrovala. Ja mam podobny problem a ako vidim je nas celkom dost Co sa mi paci, pride mi to, akoby tu na Birdzi viac ludi chcelo pribrat ako schudnut
Je to vsetko pravda, ludia maju predsudky a je to nefer, lebo niekto jednoducho nemoze za to ako vyzera. O dievcatach s nadvahou si aspon nikto nemysli, ze maju anorexiu. A taktiez su podla mna viac chapane spolocnostou, kedze vacsina ludi si mysli, ze je tazke schudnut. Ale to, ze niekedy nie je lahke ani pribrat, to uz tak velmi nechapu. Proste je to skoda, ze ludia tak casto posudzuju podla vzhladu a vyzoru. Zvlast deti ako som si vsimla v tomto dokazu byt pekne neprijemne... Treba si to jednoducho nevsimat, povznies sa nad to co si myslia ostatni
A okrem toho zereme? alebo jeme/papame? Niekto zije v chlieve ten zere a tak dalej ... to len aby si vedela.
takze sa nauc zit s tym co mas.