jedna z veci ktore ma denno denne dokazu vytocit je moj maly brat..strasne vela si dovoluje..skusa, co moze..naposledy ma prekvapil ked som si tak nenapadne pospevovala on ku mne prisiel a dal mi facku(sice slabu,ale ma 7 rokov:o)so slovami ze on si neze
Tiež nemám súrodenca a mladšieho by som ani nechcela 8)
A ak by mi urobil niečo také, tak by som mu to asi vrátila aj s "úrokmi", viackrát by si už nedovolil.
Podľa mäa je 7 rokov dosť nato, aby vedel, že nemá dávať facky druhým bez príčiny...
Samozrejme, človeku to neublíži, je to ešte len decko, ale nemôže si myslieť, že môže robiť druhým čo chce a nič sa mu nestane...
moja sestra ma 9 a tiez mam zakazane si pospevovat v jej pritomnosti..to som az taka strasna? no a okrem toho si tiez dost dovoluje, ale to jej nevysvetlis ani milo ani s krikom.. sa tesim az vyrastie konecne
mam 2 mladsie sestri (11, 13) ale ani jedna sa nikdy neodvazila dat mi facku, to si proste nedovolia, maju respekt aj ked su drze, ale tak ja ich pekne zahasim
mne segra 10 rocna povedala nech jej dam pokoj a ze som prijebana ..a cestou do skoly dake deti tam hadzali snehove gule pred vchodom ja ze boze deti uhnite a ten krpec mozno 10 rocny tiez ze chod do pice drzost vladne svetu ako vravi nasa etikarka
ja svoju mladšiu sestru vidím tak päťkrát do roka... ..takže nemám s ňou problém..vlastne je v pohode, len sa chce furt hrať, ale má 10 rokov, takže za chvíľku ju to prejde...ale kebyže mi niečo také spraví ako ten tvoj brat, tak je mŕtva...
@0 ehm myslim ze mam uplne ten isty problem strastne ma sere moj brat ties ma sedem ... niekedy je tak protivny a robi mi secko jak naschval, alebo nieco urobi ale rodicia stale stoja za nim a vzdy dostanem vynadane jaa ach .... :/ !
to sa mojej krsnej stalo...decká vonku rezali do stromčekov a ohýbali ich a ona na nich z balkóna zakričala...
a jej malý sused...že...drž piču,lebo sa to môže stať aj tebe(krsná v tej dobe 40,krpec 7 rokov)
tiez mam mladsieho brata,ale nie je taky zly, nahodou s nim je sranda vacsinou sa uz nestvem beriem to s rozvahou,ale ked som bola mladsia casto sme sa hadali a tak
nedovol mu to , ked to zrobi nabuduce , vlep mu ty , a opytaj sa ho , ci to spravy este aj nabuduce . ak ti bude papulovat , strel mu dalsiu- silnejsiu a znova sa ho spytaj . takto pokracuj az kym nepovie nie . funuje to . odskusane . mam 3 mladsich bratov , ktory teraz na mna ani len nesteknu
No tak mna dokaze vytocit aj moja sestra velmi lahko sice ma ,,uz,,15rokov, napriklad jej dovolim pozicat si moju knizku a potom jej poviem pri upratovani nech mi ju uprace odkial mi ju zobrala povie ze ale ja tvoje veci upratovat nebudem...a tiez len tak ide okolo a zacne nadavat ze co to pocuvam za pesnicku nech jej ju stiahnem atd...
mam mladasieho brata (8r.) ...neviem ze ci som vadna, ale vadi mi uz len ked je niekde blizko mna ...dakedy mam taku naladu, ze sa s nim aj bavim, ale inak...strasne si dovoluje, toto som nikdy nerobila co on...otcova vychova(=on je este maly, nechaj ho,to ho prejde, je mladsi bla bla bla)...neskutocne decko to je....uz ho neriesim, kazdym rokom marne dufam, ze este niekedy bude normalny...dufam, ze ho to oskoro prejde a uvedomi sa...
ci.. no kebyze mne da brasko facku, ta na to by tak skoro nezabudol... by som mu taku svacla, zeby si zapamatal .. este stastie ze moj brasko je naj brasko na svete
ja som na toho mojho brata skusala vsetko..zakricim slabo rozosmeje sa..zakricim silno odkrici mi naspat ale ked mu poviem ze mu vyhodim pocitac z okna alebo daco take tak sa zlakne a je ticho ale proste vecne problemy s tymi detmi..a mate pravdu ta dnesna mlaadez..kdeze by som si ja tolko dovolila k starsim
a co to je facka...ja som furt napicu lapal od brata ked som bol mladsi ..hehehe...zajebal som mu chytil ma zbil ma a bol klud..a takto to islo az do 17ky co ja si pamatam...heheh
este stastie, ze ja nemam mladsieho surodenca ja mam dvoch starsich bratov, jeden ma 21 a druhy 22, ked sme boli mladsi casto sme sa hadavali, ale teraz uz je to celkom ok
Klaudy vies na co som prisla? ze moja sestra cim dalej mi menej vadi.. vie o kadiakych hlupostiach za ktore by ma nasi asi prizabili ale ona este necekla, ale kolkokrat sa aj my hadame a vyhrazanie vzdy pomaha.. prestane hlavne vtedy ked uz pomaly otvaram okno s niecim jej v ruke.. ako Sisa moja prepac ale inak to nejde
vdakabohu ze som najmladsia zato moj starsi brat si so mnou vytrpel svoje...ako decko som ho pravidelne zamykala na hajzli no a kebyze som na tvojom mieste,maly by rychlo posiel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
heh tak som jedinacik ciize ma nerozculuje mladsi nikto xD
ale dufam ze to bude fayn xD
ved ten tvoj brasko vyrastie x)
A ak by mi urobil niečo také, tak by som mu to asi vrátila aj s "úrokmi", viackrát by si už nedovolil.
Podľa mäa je 7 rokov dosť nato, aby vedel, že nemá dávať facky druhým bez príčiny...
Samozrejme, človeku to neublíži, je to ešte len decko, ale nemôže si myslieť, že môže robiť druhým čo chce a nič sa mu nestane...
a jej malý sused...že...drž piču,lebo sa to môže stať aj tebe(krsná v tej dobe 40,krpec 7 rokov)
Predstavujem si intelektuálne zamerané chlapča, kt. deprimuje sestrin spev
Ale k téme sa,bohužiaľ,nevyjadrím..
"A vieš načo máme tie dve pivnice?"