@marjy77 + ako decko zoberes radsej na svadbu sesternice z tretieho kolena ale nezobres decko na pohreb sesternice tretieho kolena.... naco zbytocne....
@pubertslatinocelny štatisticky je ich viac a preto je pravdepodobejšie že keď sa spýtaš konkrétneho človeka tak ti povie že bol na tých viac ktorých je štatisticky viac. takže na pohreboch
@marjy77 štatisticky to bude možno sedieť na portáli Varecha, ale na birdzi asi nie. V detstve je to tipujem prinajhoršom tak pol na pol, ale asi viac svadieb. V ranej dospelosti ďaleko viac svadieb - kamoši atď... Pohreby začnú mať u priemerného človeka presilu až neskôr
@pubertslatinocelny hej, ale keď ideš niekomu na pohreb tak je jedno koľko máš rokov a koľko mal rokov on, takže chodíš na pohreb aj ďaleko starším. A druhá vec je, že každý zomrie, ale oženiť sa nemusí každý, plus ženia sa dvaja ľudia naraz, takže je ich proste stále minimálne o polovicu menej a to je taký veľký rozdiel že to neprebiješ žiadnym spôsobom. Možno jedine že by si argumentoval tým že na svadbu chodí viac ľudí.
@kierkegaard už aj nad tým som rozmýšľala a podľa mňa to na Slovensku (zatiaľ) nie je až také bežné, v západnej civilizácií áno, ale vo zvyšku zaostalejšieho sveta sa ženia znova len napr. keď jeden zomrie a druhý je ešte pomerne mladý. Takže ten počet ľudí ľudí je pomerne malý a keď sa oženíš znova, ale za niekoho kto sa žení prvý krát tak sa to celkom vyrovnáva.
@marjy77 jj, ale proste ja som nechodil na pohreby nejakym co ja viem sesterniciam mojej starkej alebo tak... cize sice som chodil aj ovela starsim, ale len blizsim pribuznym. rodicia vacsinou povedali, ze naco tam ja pojdem...
a je pravda, ze daktori sa nezenia, ale tym urcite pride na pohreb o to menej ludi xD
ale ako vravim - zda sa aj podla hlasovania, ze mas pravdu. len z mojho pohladu proste by to malo vychadzat, ze do 30 rokov prevazuju svadby
@pubertslatinocelny hej, prekvapivo sú tie percentá v ankete celkom vyrovnané, aspoň ja by som povedala že ten rozdiel je väčší. Ale tak máš aj ty pravdu že do tej 30-tky je viac svadieb ako keby sme to brali za celý život.
@marjy77 nechcem zniet domyslavo, ale mam dojem, ze sme mozno prvi dvaja ludia na birdzi, ktori mali opacne nazory a uzavreli to tym, ze ten druhy ma pravdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a je pravda, ze daktori sa nezenia, ale tym urcite pride na pohreb o to menej ludi xD
ale ako vravim - zda sa aj podla hlasovania, ze mas pravdu. len z mojho pohladu proste by to malo vychadzat, ze do 30 rokov prevazuju svadby
počet pohrebov :0
na také veci nechodím