acery su zname tym ze sa rychlo prehreju ... za taku cenu je to pomerne dobry notebok no radsej si nasetri viac a kup nieco lepsie ... ma to iba 1gb RAM a grafiku so zdielanou pamatou ... to znamena ze graficka karta nema vlastnu pamat ale bude ti uberat z tej ramky cize tvoja realna RAM moze a vlastne aj bude este nizsia ako to tam pise .... no nwm je to na tebe ale vela si na tom noteboku neuzijes no na birdz a taketo veci ti to bohato staci
náhodou aj ja ho mám, ešte z éry, keď bol najnajnajnovší a.. no pre mňa je fajn, aj mi vydrží nabitý (keďže ho vo svojej podstate nepoužívam, lebo mi nechytá wifi) ale fakt je dobrý!
@mousisitka ak nepozeráš hdčko by to malo stačiť..
mám asus eee, ale parametre sú tam rovnaké(neviem presne ako grafika) čiže ak to chceš iba na net, a veľa ho budeš prenášať tak je to fajn... akurát na ten malý displej si treba zvyknúť, a nečakaj výkonovo žiadne zázraky... a občas si priprav pevné nervy na čakanie hlavne skrz flash na nete je občas spomalený... ale funguje tu v podstate všetko, a je dobrý na sťahovanie lebo zožere malo elektriky a môže ísť cez noc
@blueberry co mas proti? viem ze teoreticky acery su dost kazive...ale nie vzdy to musi byt pravda...asusy by mali byt zase najmenej kazive no s nimi mam najvacsi problem a najviac reklamacii...
@mousisitka vobec to neni spomalene...akoze rozdiel oproti vykonnejsiemu pc je poznat ale myslim ze na to na co je notebook urceny zvlada bezproblemovo...navyse je malicky coz sa mi najviac paci...
jo, ale acer by som tiež nekupoval radšej asus eee, neviem presne typ, ale je jeden čo vydrží reálne 9 hodín (keď je nový) a potom si myslím že to poklesne tak na 8 alebo trošku menej to by bola paráda , môj vydrží len 6 bohužiaľ
@mousisitka nie, to že je pomalý birdz za to nemôže nikoho počítač ale samotný birdz (servery, zle optimalizovaný kód) ja som práve na tom malinkom a nejde mi pomaly birdz, šiel len vtedy, keď som mal zapnuté reklamy ... lenže tie si vypínam a ide svižne
a ešte ako vravím, nejdú tu prehrať hd filmy 720p prehrá, ale zvuk ide pozadu...
Acer by som nekupil ani keby co. Kamaratka (teda byvala kamaratka, uz sa nebavi) od nervov trosku jebla do klavesnice a rozsypala sa jej. Ja do mojej Toshiby jebem kazdu chvilu a absolutne nic jej to nerobi.
Nehovoriac o tom, ze kazivost je obrovska a support otrasny.
používam acer už xxx rokov každý den robím z grafikou a nech si hovorí kto chce čo chce ja naň nedám dopustiť. Veľa ludí hovorí že acer vydrží tak rok dva a potom došrotu ten moj prežil už hádam všetko vôbec ho nehýčkam pomer cena kvalita vybavenia je jednoznačná ale acer má problémy s mechanickými časťami ako sú kĺby na monitore tie aj mne popraskali ale nič neodpadlo všetko funguje už xxx rokov teraz som ho prenechal mladším tým ešte postačí ja som kupíl druhý ale keď sa niekto rozhoduje či acer ano alebo nie u mna jednosnačne ÁNO.
acerov sa mi tu váááľa... pff aj zo 10.... a funguje jediný ... a nehovorím o 10 ročných notebookoch ale o extensa a travelmate z posledných 2 - 3 rokov... sú to rárohy...
takisto HP, prečo asi na tie booky dáva firma len 1 rok záruku? lebo vedia, že sa pokazia...
@tommyhot neviem ci by som dell nazyval najlepsou znackou. tiez som bol v tom ze su uplne super, maju najlepsi servis, etc etc... kupil som si dell xps studio a hroznejsi book som nevidel. po piatich mesiacoch som si radsej kupil macbook, lebo hento stale mrzlo - na XP neboli drivere, Vista mrzla furt, 7cky mrzli dost casto, konstrukcia bola uplne na hovno a spol. A pritom to nebol ziaden lowcost, mna vtedy stal 1140E
máme doma ten mini notebook acer čo dávajú v Mountfielde a na ten mám strasne nervy- je to mrňavé atd... a druhý máme Acer Extensa neviemkolko a ten je celkom fajn sice do NB sa nevyznám ale tak zatial nejaký problém nebol.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
na to naco ho vyuzijem bohato staci...nemam s nim najmensi problem
@rado93 hej, ja to len na takéto blbosti chcem ,dáky film si občas pozrieť... len nie je to dáke spomalené?
mám asus eee, ale parametre sú tam rovnaké(neviem presne ako grafika) čiže ak to chceš iba na net, a veľa ho budeš prenášať tak je to fajn... akurát na ten malý displej si treba zvyknúť, a nečakaj výkonovo žiadne zázraky... a občas si priprav pevné nervy na čakanie hlavne skrz flash na nete je občas spomalený... ale funguje tu v podstate všetko, a je dobrý na sťahovanie lebo zožere malo elektriky a môže ísť cez noc
@mousisitka vobec to neni spomalene...akoze rozdiel oproti vykonnejsiemu pc je poznat ale myslim ze na to na co je notebook urceny zvlada bezproblemovo...navyse je malicky coz sa mi najviac paci...
@blueberry 100% suhlas
ale druhýkrát by som si ho už nekúpila :p
a ešte ako vravím, nejdú tu prehrať hd filmy 720p prehrá, ale zvuk ide pozadu...
ale v podstate ide celkom svižne
» pctuning.tyden.cz/hardware/notebo...
tento by som bral teraz ja ale len kôli baterke
» www.hej.sk/pocitace-prislu...
» www.hej.sk/pocitace-prislu...
Nehovoriac o tom, ze kazivost je obrovska a support otrasny.
(aj keď v podstate ak rozlúštiš nadpis tak ti vyjde asus eee 1005 PE PIK (pink) a čísla)
Rozprával som sa aj s človekom ktorý pracuje v alze a ten vravel že vybavujú veľa reklamácií Acerov oproti iným značkám..
Veci ktoré sa mi nepáčia na Acer sú:
-mäkké plasty a labilná konštrukcia
-batéria
-chladenie a hluk vplyvom sálaného tepla som utrpel popáleniny 1 stupňa
-a veľa iných
takisto HP, prečo asi na tie booky dáva firma len 1 rok záruku? lebo vedia, že sa pokazia...
ak notebook tak LENOVO alebo Toshibu.