Neviem o čo ide tým ľuďom čo si si hovoria fašisti a nacisti,ale mám pocit,že mnohokrát ani netušia o čo tam ide.Mali by si uvedomiť,že keby dnes Hitler žil určite by tu neboli,totižto Hitler považoval Slovanov za dobré hnojivo na nemeckých poliach v po
neonacisti su takí amaterí že väčších na svete nie je... myslia si že vedia hory doly o hitlerovi, main kampf a celej hisorii nemecka a pri tom ak by dnes žil hitler a bol by v nemecku nacizmus tak ako prvých by dal týchto zmätkov spopolnit
neonacisti chcu len chaos - nechu obnovenie nacizmu či iného extremizmu - CHCU LEN CHAOS, nič viac
ony nemajú názor ,oni sa chcú len mlátiť a vyrívať ako aj Slota ktorý pre tento štát nič prospešné neurobil ,ani raz som ho nepočul povedať múdre slovo ide mu len o konflikty
mna najviac pobavili vsetky tie hakove krize v neonacistickych filmoch kedze je to presne tak ako recklesska napisala, ze aj tak by vacsinu neonacistov poslali do plynu...
do slotu sa neobuvaj laskavo!! je prevda ze ako politik to so svojimi nazormi a vyjadrovanim prehana, ale ako clovek ma svoj nazor ktory sa neboji povedat. aaa cista pravda v jeho vetach je.
nerozumiem sa do politiky to je asi pravda. lenze to co sa deje na juhu slovenska je daco nehorazne, to uz fakt asi ani slovensko neni ked madari su vsate , ci ako verejni cinitelia alebo neviem co ineho... dpc ked prides do obchodu na uzemi slovenska aa pica predavacka ti nerozumie co chces.., alebo madar fizel ta zastavi a pyta si doklady v madarcine?? v ktorom state este maju nieco take?? sa tam stavaju skoly kde sa vyucuje v madarcine a boh vie ci maju slovencinu aspon ako volitelny predmet, toto sa vam paci??
Vsak on su jeden jak druhy. So Slotom je jedine ten problem, ze tym, ze neskryva svoje nazory a svojim spravanim len oddaluje pozornost od zavaznejsich veci spojenych s jeho osobou.
A este to, ze clovek ktory reprezentuje stat by mal mat aspon zaklady slusneho spravania
som zo Ziliny, takze o Slotovi viem svoje... v kazdom pripade, bol by aj moj oblubeny politik, keby... to bol humorista . Lebo taku hanbu aku nam on robi je neskutocne... OK, madari chcu autonomiu, to nejdem rozoberat, ale slota je iba obycajny vykradacsky zelezniciar co pizzu vie a iba hrabe peniaze pre seba.
mne sa hlavne nepáči že na madarskej strane su aj rakušani a nemci... v europskom parlamente to dali jasné najavo.. mam trochu pocit že to cele sa toči dookola. ja po vojne tak aj teraz...
Nerozumiem sa do politiky ale aby tam bol clovek co nadava do zvratkov druhym za to , ze maju ine nazory ako on a chce poslat tanky na Budapest , to je DEMENT a je JEDNO ci je to politik , alebo nie.
moji zlaty lenze fasizmus nema nic spolocne s ennavistou proti slovanom. Nacizmus ako hnutie ma povod v Nemecku a bol zalozeny prave NSDAP. V dnesnej dobe vsak existuju v mnohych krajinach nacisticke hnutia, ktore samozrejme nepodporuju nemcov, ale sympatizuju s nemeckymi nacistami 2. SV a hlasaju rovnaku rasovu nenavist - cigani, zidia.
fuck off co sa tyka slotu kazdy ma pravo vyjadrit svoj nazor a prave ten kto ho nevyuziva je kokot a vobec nic nie je zle na nacizme a hotovo fuck off pojebana antifa banda vyjebanych buzerantov fetaci skurveny dopice!
drake: vies o tom, ze byvam na juhu slovenska a v zivote som ziadny problem s madarmi nemal? vsetci v obhode mi rozumeju a policajti si pytaju doklay po slovensky. nenavist voci madarom je typicka najma pre ludi zo stredneho, vychodneho a severneho slovenska, ktori nikdy madara ani nevideli a na juhu slovenska neboli. njavacsi problem maju vzdy ti, ktori by ten problem nemali mat- pretoze sa ich nijako netyka a nic o nom nevedia. iba to, co poculi od nejakeho zilinskeho opilca, hanby slovenska.
Podla mna niektory aj tu by si mohli trosku ujasnit co je cielom neonacistich skupin a organizacii. Hitler je uznavany hlavne preto,lebo akokeby zalozil narodny socializmus,urcil priority,ciele.dobre vieme aky mal postoj k slovanom,no pomohol nam.Aj ked to bola len vypocitava pomoc,ale bez jeho podnetu by Tiso nedal hlasovat o vytvoreni prveho Slovenskeho statu....A zo druhe,predstavte si svet bez neonacistov.Akoby asi vyzeral???
Vo vsetkom zlom je trochu dobreho ale to neznamena ze tu budem robyt viac bordelu ako tu je. A v pripade Hitlera a 2 SV tych dobrich veci moc aj tak neni.
No,casto si mi pod okno chodila particka ludi pichat do zil hociake svinstvo. Niektory boli cigani,niektory boli biely. Mam maleho brata,nemohol sa hrat okolo domu,aby naahodou nechytil do ruk tie striekacky co sa tam povalovali. Asi o ulicu dalej bolo detske ihrisko.Maximalne zdevastovane,bolo na nom viac ciganov ako deti. piesok bol jedno velke smetisko.ak by ste videli zaparkovane auto,co nemalo tie bezpecnostne paky na volantoch,alarmy a pod bol by to zazrak.vacsinou poctivy bordel.toto je moj svet bez neonacistov..a raz sa na nad nas pristahoval taky pan. Ako v pohode sused,sme obcas rec hodili ked sme sa stretli a tak.no a po case som si vsimla,ze fetaci pod mojim oknom uz niesu,taktiez ako aj to svinstvo po nich.dedstke ihrisko sa opat stalo ihriskom pre deti...a dokonca sme raz zabudli zamknut na noc auto a ono tam na druhy den stale stalo..neslo mi to do hlavy,ale ked som ho nejaky cas nevidela a ked mi jedneho dna drzal dvere,aby som nemusela hladat kluce som videla,tie fialove hanky a rozbitu peru neslo prehliadnut a nejako mi to dosl dvtedy si maly braska chodi von a nemam az taky strach zeby sa mi nieco stalo,idem do obchodu a nevidim ziadneho cigana,co by niekoho obtazoval,alebo chlastal pred obchodom...
Slama14, no hej tvoj maly brat sa ma kde hravat, ale slusni ludi nemaju kde ist do mesta aby nedostali na picu od tych vypatlanych hlav. A nehovor ze nie vsetci su taki. Ked su v tlupach tak nejako zabudaju uz aj tak na svoju dost jebnutu filozofiu a mlatia vsetkych okolo.
Slusny ludia sa nemusia bat..ja som nebola od narodenia ns ani moja matka,ani otec a ani nikto koho poznam.a ziadny nikdy nedostal od ns-skineada. nemali preco....dobre,su tu niektore tupe hlavy medzi nami,co sa nechaju strhnut,ale s tymi sa robi poriadok tiez..Ako aj u vsetkych inych,ako to nazvat,skupinach sa najdu ty,co robia hambu a zle meno..ale v posledom case sa viac sekyruje aspon v kruhoch ktore poznam ja,hlavne na to aky dojem sa robi na okolie..Cize tak ako ja nemozem povedat,ze su vsetci dobry,musis ty povedat,ze nie vsetci su zly.
Slama14 neviem ako je to u vas v BA, ale tu fasisti (nackovia, ns-skins, nazvi si to ako chces) mladsi ako 22-23 mlatia kazdeho, kto neuznava ich ideologiu.
Uzrejmím jednu myšlienku ohľadom Hitlera . Mi ho neuznávame ako náš idol ,boha a neviem čo ešte ako si väčšina z vás myslí .Poznáme dobre našu históriu 90 percent Slovákov malo byť vyvezených kdesi za Volgu alebo zabito zvyšných 10 percent malo byť ponemčených. Hitler žil v minulom storočí a väčšina z nás ho má i tak v p... .Jediné v čom má náš rešpekt ,je žedokázal z rúin vytiahnúť Nemecko do ekonomického gigantu schopné viesť vojnu proti celému svetu , a takisto ako spomínala slama14 bol zakladateľom národného socializmu .
Súhlasím ako so Slamou14 tak aj s Tosom666. A dodávam. Hitler nám síce zosekal územie, ale sľúbil rešpektovať naše nové hranice a aj občanov, ako spojencov Nemecka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
neonacisti chcu len chaos - nechu obnovenie nacizmu či iného extremizmu - CHCU LEN CHAOS, nič viac
A Slota je moj najoblubenejsi politik ,tak tiez by som bol nerad ak by sa v tomto topic na neho pisalo nieco nekale...
A este to, ze clovek ktory reprezentuje stat by mal mat aspon zaklady slusneho spravania
...ja takysto riesim iba madarsku otazku
cize tu ide o nacizmus v pozmenenej forme
podlamnamapravdu.sice ich odsudzujeme ale je to tak ci nevedome alebo vedome
neber osobne...stava sa...