Ach...Dost ma mrzi toto leto...Stale len to iste..bud tu na pc alebo citam knihy alebo sa NUDIM!!! Chcela som super prazdniny. Ja si prazdniny predstavuejm tak ze more(bola som ale nic moc) stale nuda...ach jaj...s kamoskou chodime von je to v pohode ale
Ja praveze naopak to mam. Minule leto cele doma a toto je ovela lepsie, bola som jeden vikend na dome, druhy na free summer, potom kazdy den som vonku, mam cca 3 partie takze vzdy je s kym ist
no presne ja to isté celé dni pri compe, nemám s kým chodiť von. jediné čo môžeš akurát vyjsť na záhradu , a ešte keď zaúraduje počasie tak je všetko v r*ti
@13 Našla som si dokonalú brigádu, predávam zmrzlinu. Čiže mám peniaze, nenudím sa... Konečne si môžem kúpiť, čo chcem a tak. A ešte k tomu som stretla Rozum...
ked pridem von tak len sedime na riti ani sa moc nerozprava.. poviem si na zadku sediet mozem aj doma a idem domov uz stracam nervy.. aspon na plavaren chodit ale aj to treba dukaty.. nech uz je skola
podobne podobne tusim ze aj o mne hovorite... bohuziaal..komp, obcas von, spanok...2 mesacny stereotyp nuda jak hovado...je tu niekto z NITRY co ma podobne problemny akojaaa?????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
noo ja som na tom podobne...cele dni pri pc..a horsie je ze ani won nemam s kym ist...
ale nieje ta brigada az taka dokonala..ved si zavisla od pocasia, nie???
A ano, na take 2 hodinky som pri kompe...