Stava sa to aj vam ze stretnete fasa osobu s ktorou si rozumiete aj bez slov vsetko je ok az na to ze je sniekadial daleko???....ja mam poslednu dobu na to fest stastie .....aj ked teras mam dojem ze sa to mozno bude dat vyriesit...ale ide oto ze preco v
vela ludi ma na to smolu ale v tvojom veku by to uz nemal byt problem sadnut hocikedy do auta a tak...a keby to bolo vazne tak uz aj spolocnu domacnost rieiste takze asi to za to ani nestoji
ja si to pamätám tak odjakživa...keď som stretol super dievča...ktoré sa mne páčilo...ja som sa jemu páčil...tak výdy bol problém vo vzdialenosti..preto to vždy dopadlo nijako...a to ma vždy tak ničilo...a je to tak vždy...vždy vždy...:/
podla mna je to v tom, ze kazdy povazuje holky zo svojho okolia za neziaduce a tie z daleka za super...mozno by ste si mali zacat viac vsimat tie "u vas doma"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
podla mna si tieš stači začať všimať aj okolie...normalni ludia sa najdu či v KE, NR, či PP...
@12 tie kurvy ci tie zadane?
múdro, múdro
no mne sa to stava uz zvykom ako tak pozeram!