No znova som svojim noštekom zabrdla do toho všadeznámeho portálu plného úchylov, a kadejakej zberby Slovenska... Hneď ma upútala kolkona, že "Osobnosti na Pokeci".
Hneď ako som si prečítala aj tých pár článkov čo tie osobnosti zo Slovenska vôbec na
Musia si urobit lepsiu reklamu, lebo ti prerverzni uchylaci, co tvoria 85% uzivatelov pokecu, ich meno dost pokazili.
Kazdy to vnima ako zufalu snahu zviditelnit sa, su proste trapni
Ja nerozumiem načo to tu vôbec rozoberáte...Očakávate od pokec.sk snáď niečo lepšie...? Ak hej tak ste strašní idealisti.
Pokec upadá,či chcete alebo nie.Držia to tam len ľudia s IQ pod 100 a vyjadrovacími schopnosťami na úrovni 10 ročného decka,úchyli,čo majú snáď len virtuálny sex a -násť ročné pipky s profilom prepchatým písmenkami Q,W,SH a s albumami s obrázkami stiahnutými z 4ever.sk ...
ja si namyslim ako tu bolo spomenute ze na pokeci su ludia s IQ pod sto lebo ja som tam a mam IQ dost vysoko nad sto...vyjadrovacie schopnosti mozno mam na urovni desatrocneho decka ale to uz posudte vy...co sa tyka Q,W,SH mala som taku maniu ale uz ma to preslo sice obcas este napisem newem lebo sa mi nechce pisat neVIem...virtualny a ani ziadny iny sex zatial neriesim...a fotoalbumov sice nemam dvadsat ale kazdu fotku v nom som nafotila bud ja alebo nejaky kamos(ka)...a ked zanikne bude mi chybat...nwm co presne ale nieco mi chybat bude...a co sa tyka tej reklamy...neriesim to...na pokeci si pisem len so spoluziakmi a kamosmi ktorich som spoznala nazivo nikdy s niekym koho poznam len z netu
toto ...všadeznámeho portálu plného úchylov, a kadejakej zberby Slovenska... si uplne vystihla
dokonaly popis pokecu,samozrejme cest niektorym vynimkam
pokec upada a zrejme potrebuje putat na seba pozornost tak,ze podplati niekolko "osobnosti",ktore tam potom vycapia svoj profil
no jasne totalna sprostosť, odrbovaci KOPAT ICH DO HLAVY!...a ešte už aj jak davaju tie reklamy do profilov dodrbuju fotoalbumy atd tak to fakt ide ten kec ku zaniku, najlepšie by bolo aby ho zrušili...
a co sa vam natom nepaci? neviem v akom svete zijete, ale v tom co zijem ja hybe reklama svetom a uz davno nepredava produkt jeho funkcnost ale reklama a jeho vzhlad... reklama je dolezita vec , vsak kde by bol pokec bez reklami a bez tych hluposti?... len hlupi ludia robia veci zadarmo a reklama je hlavny prijem penazi z takychto portalov silly peoples
@5 myslim si do ziadnej "kategorie " z tych ktore si uviedla nezapadam (aj ked to s tym IQ si nesom celkom ista a predsa tam chodim ...chodim tam len preto lebo tam mam kamosou na ktorych iny kontakt nemam...pokec uz nefunguje tak ako kedysi...je prepchaty ludmi...snazia sa tam vselico vylepsovat no castokrat to este viacej dodrbu...vsetko sa tam kazí....
minule som natrafila na taketo profili....ked som si citala komenty tak som sa sulala od smiechu skoro po zemi...smiesny naivny ludia....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Nikdy tam neboli ani nebudú!
A i tak bol stokrát lepší Matej Dužina na FB, škoda že sa vystrelil do vesmíru
Kazdy to vnima ako zufalu snahu zviditelnit sa, su proste trapni
Pokec upadá,či chcete alebo nie.Držia to tam len ľudia s IQ pod 100 a vyjadrovacími schopnosťami na úrovni 10 ročného decka,úchyli,čo majú snáď len virtuálny sex a -násť ročné pipky s profilom prepchatým písmenkami Q,W,SH a s albumami s obrázkami stiahnutými z 4ever.sk ...
Raz zanikne, a ten deň budem oslavovať
a... pokec len tak rýchlo nezanikne
dokonaly popis pokecu,samozrejme cest niektorym vynimkam
pokec upada a zrejme potrebuje putat na seba pozornost tak,ze podplati niekolko "osobnosti",ktore tam potom vycapia svoj profil
A k tým osobám... Je to smiešne ako im tam všetci píšu komentáre a naivne veria že tam naozaj chodia
minule som natrafila na taketo profili....ked som si citala komenty tak som sa sulala od smiechu skoro po zemi...smiesny naivny ludia....