...som dnes dosla domov, cely byt otyckovany a okakany balkon a moje dieta, ktore tu tie zvery dovlieklo...spinkalo sladko a ze ved ju bolia oci a naco ju budim, ona chce spat.....mam ju zahlusit??
Nie zobud ju daj jej vipit par litrou chlastu nech ma priotravenie alkoholom a potom ked jej bude najhorsie prijeb jej mokrou handrou od ticiek ...a zahlas moja mila teras to uprac a este ras ides s domu do decaku a uvedomi sa velmi rychlo :
LUDKOVIA, NEVIEM CO SA TU DIALO, ALE HAJZLOVE TAPACIROVANE DVERE SU ROZHRYZENE A KUPELNA NA MRAKY, VSETKO POROZHADZOVANE...., NIK NEVIE CO TU BOLO V NOCI, HROZA
na to treba mysliet ovela skor nez si zviera dovediete do domu. vysvetlit decku,ze su s tym spojene aj starosti a nielen zabava. ak to nepochopi - nedovolit. Lebo deti radi slubia, ze sa postaraju o vsetko, ale nakoniec 90% zvierat krmia, venčia a čistia vždy rodičia. teraz ho/ju uz len treba prinutit spomenut si na sluby co ti dal/a a nech ukaze ako si stoji za svojim slovom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@alalix Pekne ju zobuď, nech to uprace a to tyčkujúce zviera jej daj do postele, nech si ten smrad zapamätá
Ale skôr to boli nejaké zveri. Nebola párty?