Je Acidko naozaj zdravé? Všade počujem že by sa to malo piť lebo napomáha tráveniu atď. Preferujete Acidko alebo obyčajný biely jogurt s živou kultúrou? Poprípade niečo iné?
Ach jaj. Toto mi nikdy nešlo do hlavy. Ak je acidko, alebo podobné tráveniupomáhajúce produkty vyrobené z mlieka, ktoré obsahuje laktózu, na ktorú má väčšina ľudí intoleranciu, ktorá sa prejavuje hlavne problémami s tráviacim traktom, tak ako môže niečo také napomáhať tráveniu?
A to je normálna otázka, žiadna propagácia vegánstva. Rád by som tomu fakt porozumel ak to niekto vie.
ja mam problemy s travenim tak isto moj priatel prva rada od pani dokt obvodnej bola acidko a probiotika.. skuste si to dat na rozjebane crevo s rankami z ktoreho nic skoro nevstrebava.. riadne sa possss... a o tych krcoch radsej nehovorim, pre zdraveho cloveka je acidko aj preferovane probio vvyrobky ok ale myslim si ze nic extra zdraviu prospesne co by napomahalo traveniu to nie je....
akurát minule som čítala aký humus sa dáva do obyčajného jogurtu :ble: acidko bude na tom možno podobne, čiže neviem čo si mám o tom myslieť, mne to nikdy nikdy nepomohlo :ehm:
neviem o tom žeby dajak pomáhalo. jedine keď mám žalúdok naruby a potrebujem do seba dostať dajakú potravu, tak možno je to dobré,, ale to mi rovnako dobre poslúži aj obyčajný jogurt alebo ovocné smoothie.
skôr si dám biely jogurt.. acidko málokedy , ale nikdy som s ním problém nemala (samozrejme to klasické.. sladké mi nechutia) a acidko jogurt je top grc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A to je normálna otázka, žiadna propagácia vegánstva. Rád by som tomu fakt porozumel ak to niekto vie.
tým pádom to nejem.
(oni totiž vychádzajú z toho, že je to zdravšie než kultúrami nepredtrávené kravské mlieko. ale stále je lepšie nič, než hento.)
dáva sa tam mlieko určené pre teľatá, už to je dosť
napriklad mne to pomaha na rozhadzany zaludok/creva dost, ale samozrejme len kysle, nie tie sladke sracky. takze tolko asi