Chcem sa spýtať kde nájdem ten aktivačný kľúč na Uplay v my games ? Na steame som si kúpil hru for honor no a chcem si ju spustiť a nainštalovalo mi to Uplay atď a hra mi nejde spustiť preto lebo chce to po mne akýsi aktivačný kľúč ale nwm kde ho zohnám.
Cez steam som si kúpil tú hru for honor deluxe edition. Zatiaľ sa mi len for honor-public test nainštaloval ešte sa mi sťahuje normálny For Honor..ale keď chcem spustiť ten public test tak ma hodí do uplay a tam to chce po mne aktivačný kod v My Games...To aj bez toho žeby som spustil for honor to chce odomňa nechápem kde ten kód mám akože zohnať..
@chalankodk je to zvláštne. Možno majú steam a uplay možnost prepojenia knižníc. Zatiaľ som to však nevidel. Určite tam nájdeš aktivovať kľúč na steam alebo podobne na uplay. Niekde na hornej liste by to malo byt. Mimochodom sa mi stalo, že som si na u play kúpil hru a zmizla mi z knižnice, písal som na podporu. No doteraz ju tam nemám. Nekupuj hry z neoficiálnych stránok, ale priamo zo steamu, ak to chceš tam hrať. Tiež mi jednu hru takto na steame zhltlo, ze už sa tam nenachádza, vyhodené peniaze.
Hru som kúpil na steame nekupujem hry zo stránok alebo tak kúpil som ju na eshope steamu ...Tak nechápem prečo mi nejde spustiť furt ma to iba na uplay hádže keď ju spúšťam a nespustí mi ju dokým nedám akýsi aktivačný kod.. a ten neviem kde zohnám..
@mcvpn prídem domov, kuknem. Ja som kupoval z kinguin. Jedná bola na uplay, jedna na steam. Na steame mi aspoň oznámilo, že je hra nedostupná. Z uplay mi zmizla len tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Na steame mas moznost v konte si pozriet kluc ku kazdej hre, ktorym ju mozes aktivovat