To akoze co za k***ti su admini??? Minule si pride spoluziak do skoly a zacne pred celou triedou komentovat moje albumy....podotykam, ze som ich mala na ciselne heslo, ktore malo asi 10 cisel a bola to uplne nahodna kombinacia ktoru som aj ja mala napisan
sice som tam admin ale nechodim casto na pokec...a take pramovoci nemaju bezny admini ako ja...ale obcas som tam dostal ban na 24 hod na vsetky miestnosti
ber to tak... ucis sa z vlastnych chyb ... nebudem mudrovat ako sa to mohlo alebo nemohlo stat nemam o tom paru ale na loajalitu kamosov sa v zivote naozaj nespoliehaj to ti neodporucam... heslo od mojej sukromnej zalezitosti nepoviem ani vlastne matke natoz niakemu kamosovi...
nechapem ako si tam moze dat celkovo nejake take fotky. sak to je uz vseobecne zname ze sa tie hesla daju zistit. ale tak asi to ludia nepochopia kym sa im to nestane.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A to myslim vazne, ziadny admin NEMA! pristup k heslam.
To je skor tvoj problem, ze si nevies heslo ustrazit
nechapem na co si tam davas nieco, co nechces aby ostatni videli
nechapem ako si tam moze dat celkovo nejake take fotky. sak to je uz vseobecne zname ze sa tie hesla daju zistit. ale tak asi to ludia nepochopia kym sa im to nestane.
Nedaju!
Anilen Milan Dubec(majitel azetu) nema, proste NEMA! ako zistit vase heslo.
Moze ho zmenit, ale nie nikdy precitat.
btw hesla sa daju zistit aj z hashu
su, mam overene.
a hej, no aka je pravdepodobnost, ze to najdes v hash databaze?
alebo, ako dlho sa vlastne rozbija hesloz HASHu? Tyzden?
potom ale ako mohol dotycny vediet ake fotky su v tom albume? maju tam admini pistup aj k zaheslovanym albumom?
este by ma zaujimalo o akeho admina islo (vraj ich je tam 7 skupin)
k tym heslam, zalezi to od "zlozitosti" hesla. kludne aj za 2-3 sekundy - » www.md5decrypter.com/...
oni sa nevedia dostat k heslu(ano, viem, podla zlozitosti), ale teoreticky s pristupom na server alebo podla adminskych prav vedia ho otvorit.
Nestalo sa nahodou to ze si dala heslo nejakemu chalanovi ktory ta o to poprosil a ze to bol on?
A by ma zaujimalo ze kedy admini vyhadzuju bez dovodu, to nieje len tak,
len nech vyhadzuju, aspon tam bude klud