Len od normalnych rodicov, tym myslim v primeranom dusevnom aj psychickom stave. Ale deti by som nechcel aj tak, toto je odpoved vo filozofickej rovine. Deti? A naco?
Ano planujem to aj urobit tak do 5 az 7 rokov. Mam uzasny zivot nevidim dovod preco ho neumoznit aj niekomu inemu kto nemal take stastie. Je to jedna z mojich top priorit v buducnosti
Tak nie je cigánske ako cigánske... Môj frajer je cigáň, máme spolu dieťa dokonca. ale aj on sám hovorí, že tí cigáni, ktorí sú akí sú, nebudem rozpisovať, viete určite sami, majú spenenú krv, jak to oni volajú. Môžeš vychovávať, ísť príklad, viac alebo menej sa to prejaví.
Môj bývalý kolega si dokonca adoptoval práve takéto cigánčatko od bábätka, slušná rodina, usporiadaná, pracujúca a on sám povedal, že sa môžu aj roztrhať, gény sú gény...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Nevidim v tom problem, horsie by bolo ak pojde v 18 volit Mariana...
vlastne nad tým uvažujem už asi od strednej školy, že jedno dieťa isto chcem adoptovať a priamo aj chcem rómske.
A neviem. Neviem, ci chcem deti, neviem, ci svoje, alebo adoptivne...uvidim.