Z 50 metrového skoku nemáš šancu prežiť bez dlhodobých následkov. Voda má pri takom rýchlom dopade strašne veľké povrchové napätie, že sa chová ako betón, takže nie, neskočil by som.
Práve dnes mi mama púšťala toto, čo teda vôbec nie je smiešne a to ešte mal šťastie, že sa mu nič nestalo, potom rodičia vraveli o nejakom videu, kde mama točila s nejakou malo nejakého chalana (ja som to NAŠŤASTIE ani nevidela, ani to pozerať nechcem) ako skáče do nejakej vody a potom tam vraj už len bezvládne bol a tá malá vrešťala a že ochrnul.
@cjubou jasné, teoreticky, prakticky to chce asi len veľa cviku. Ten chlapík fakt neviem ako trénoval a budem veriť, že to nieje fejk. No treba si uvedomiť, že 50 metrov je sakra výška.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
to skor bambijamping alebo skok padákom
„jezis to nie je nic ja by som som sa odvazil a z 200 metrov“
máš šancu prežiž v pohode ak dobre dopadneš - čím menšou plochou narazíš na hladinu - títo skokani musia mať totálne vystreté prsty na nohách
mozno keby to bolo onieco menej...
isteho casu sa skakalo myslim aj z noveho mostu kde sa to selingerovi stalo osudnim....