ja som skusila nie bunjee ale to co ta priputaju k zemi natiahnu tie lanka po bokoch a vystrelia dohora... nikdy viac a nic ine z adrenalinovych sportov tohoto typu tiez nie stacilo toto naveky
bunjee to isti, raz pojdem do australie ci na novy zeland, ci kde je ten najvacsi na svete a skocimmmmm (bez lana heh)...ale chcela by som vyskusat aj nieco take, ked vas taha lod a ste na niecom ako board, to jo, to by som brala
no sice to neni sport ale chcela by som ist na taky ten "kolotoc" kde vas vytiahnu na obrovsku vezu a potom volny pad dole...a zas a zas alebo este sa potapat s delfinmi...to zas neni adrenalin velky ale jeto moj sen
Treba si vedieť vybrať, napr. na » www.zlatarybka.sk je kopa adrenalínových športov a netradičných zážitkov a darčekov, aj let balónom tam je, dá sa to darovať aj v obálke ako darček, o všetko sa starajú oni, staci si len objednať a užiť si to s plným servisom a v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a ešte výlet na motorke s bývalym, tam som mala nejakú prípravu na bungee až na to že som nemala lano
a chýstam sa hrať aj na parašutistu
ale milujem adrenalin...