Poznáte tento seriál? Chodil na JOJke asi pred 2,5 rokom... Už vtedy som videla všetky časti, ale keďže našťastie archív JOJky je zdarma, začala som to znova pozerať. Je to o rozvodvom právnikovi, ku ktorému chodia manželia aby sa vykecali, prečo už svoji
pamätám, najviac na jeden diel, kde istý psychopatický bastard týral svoje dieťa za to, že malo 6 prstov a jemu aj manželke a dalším deťom nadával, že sú od diabla..ked som ho videla nasratého, bolo mi do plaču a zle sa mi spalo
@mariquittka no to som asi teraz pred dvoma dnami zase pozerala... hrozne tp bolo... chuda to dieta... pritom za nič nemohlo a ani jej mama ... videla si aj viac časti?
@sarita21
hej videla, skoro všetky, sú aj v archíve joj, naríklad si ešte spomínam, že manželka upodozrievala muža z nevery a on bol nakoniec teplý, alebo že sa manželom narodil černoško a černoch u nich býval na podnájme, ale sa zistilio, že to jej mama mala pomer s černochom a prejavilo sa to až ob generáciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
zvykol som to pozerať išlo to hneď po Paneláku... napríklad mne sa páčil seriál Ako som prežil
hej videla, skoro všetky, sú aj v archíve joj, naríklad si ešte spomínam, že manželka upodozrievala muža z nevery a on bol nakoniec teplý, alebo že sa manželom narodil černoško a černoch u nich býval na podnájme, ale sa zistilio, že to jej mama mala pomer s černochom a prejavilo sa to až ob generáciu
celkom zaujal, niekedy mi to kriminálku pripomínalo , ale neviem či zrovna všetky časti som videla, ale väčšinu hej