@depropex ,ale nooo ....ináč naše záhradné žabky útočia na môjho psíka, chudák ... on vie kus prejsť na sk8te, som ho učila a ešte chytá potkany, inak je lenivý
@depropex z toho si nič nerob, ja furt zabúdam na pokeci za heslom dať 777 , taže v poho .....no šak to, nemala som kex ....ta som jedla kompot ....a on mi do toho skočil
Volá sa Robin a je zlatý retriever, či jak sa to píše, krížený s jazvečíkom alebo tak nejak (takže je taký malý ), neviem, to ho mám iba z ulice ,ale mám ho veľmi rada
@depropex ...zlaté , aj ja som šialená .... by som si rozumela s tvojím psíkom nooo môj zas, keď poviem sadni, tak buď utečie a celá dedina nám ho naháňa alebo sa rozvalí a kňučí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
mám ropuchu čo sa volá elza, má rada keksy a dokáže prdieť a grgať
ale fakt !
@insanebutalive fakt?
@sanduleak štýýl
@bublinqac
počuj ty si iná cvičiteľka chytať potkany a na skejte ešte k tomu
tipujem že bývate v dome
s tebou by som sa rád stretol... o zábavu by som mal postarané
ta vieš, musím ho zaučiť, on je jak môj syn ešte mu aj chutí to čo mne, stále s ním jem na terase kompoty
a čím som ti zlepšila? hmm není zač
čo si mal zlú?
a ona...aportuje no. Momentálne mi vláči zápalku aby som jej ju hodila a ona mi ju donesie nazad a zasa čaká kedy jej ju hodím
niekedy mi to lezie na nervy, lebo nechce dať pokoj, a keĎ ju stratí tak si ide po ďalšiu
nie, mal som dobrý ale už je skvelý
kompoty ? ked nieje ziadna sladkost v dome tak vyjedam kompoty jak tvoj syn no to ma poser a ako sa volá ? čo je to za rasu ?
mne sa strašne páčia a aj si kúpim raz - yorkshearsky teriér
Volá sa Robin a je zlatý retriever, či jak sa to píše, krížený s jazvečíkom alebo tak nejak (takže je taký malý ), neviem, to ho mám iba z ulice ,ale mám ho veľmi rada
Yorkšíra má bratov kamoš, to sú zlaté psíky
my máme teraz doma na záhrade labradora retrievera, , je to ona, volá sa nela a je to riadne šialený pes
a dvoch psov, ktorym, ked povirm neskacte, tak skacu dalej
naša poslúcha lebo vie že vkuse dostane piškótu