hej, počúvaj...si ďalšia na zozname tých, čo na birdz-i klamú o veku, tak ťa len tak prosím, aby si si uviedla ozajstný(6-11)vek, pretože si ľahšie odhaliteľlná než 17metrové scheisse na diaľnici...
tu ich je stotisíc ráz viac:d(viem, lebo tam chodím už pátý rok:d)...ale koniec konverzácie, ale ty ešte napíšeš blbý koment, však zlatý klinec na záver:d:d
my sme mali také srandy doma od kinder, niečo ako malý krokodílik, lenže bol celý z čokolády a vnútri náplň ako kinder maxi king a nikde na Slovensku som to zatial nevidela to nebol taký ako u nás so všelijakými guličkami obsypaný.. a to bol top, gastronomický orgazmus ale inak vedie bueno a maxi king
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
tieto zvysne sra.ky nejem ..
hej, počúvaj...si ďalšia na zozname tých, čo na birdz-i klamú o veku, tak ťa len tak prosím, aby si si uviedla ozajstný(6-11)vek, pretože si ľahšie odhaliteľlná než 17metrové scheisse na diaľnici...
jasné, ale až po tebe:d:d:d....pretože ak by som skočila, porušila by sa dobrováha dobra a zla
oj, ale teraz si ty začala:d:d...ja končím, skladám proti tebe zbrane, bo tvoja najväčšia a smrteľná zbraň je tvoja sprostosť
Nedalo mi neodporovať tvojmu debilnému príspevku. Tvoje ankety neškriabu tejto ani po päty, čiže by som radšej mlčala
ty tuším chodíš na osemko, keď si taká múdra:d:d:d
Takže ja som nakoniec tá, čo mudruje? Teraz si ma fakt pobavila
ja len tak, tam sú takí experti na tek škole, čo vedia prd a pritom všetko:d
tu ich je stotisíc ráz viac:d(viem, lebo tam chodím už pátý rok:d)...ale koniec konverzácie, ale ty ešte napíšeš blbý koment, však zlatý klinec na záver:d:d
ty si podľa mňa múdrejšia ako minister počiatek podľa mňa:d:d
Prepáč, nemám na teba čas, idem preč. Lieč si zatiaľ svoje komplexy, uvidíme sa nabudúce (dúfam, že neuvidíme)
Ináč, len tak mimochodom, neviem prečo sa púšťaš do mojej múdrosti, či čo, myslíš, že mi to nejak zdrbne sebavedomie?