Ahojte ide o to milujem veľmi Jančiho
to je tak , že ja som bývala priateľka jeho brata Laca a s nim mam 2 malé deti no Laco mi vždy len ubližoval zbil ma, podvádzal ma a vyhrážal sa mi zabitím prešla som si pri Lacovi peklo a jeho brat Janči bol vždy p
Moj syncek chodi kazdy druhy vikend ku svokrovcom a tam byva aj janci pri rodicoch a stara sa o maleho a povedal mi pretym, ze moj syncek pre neho je ako keby to bol jeho vlastny syn .Tak ho ma rad kupuje mu aj veci a pretym este nez som porodila dcerku ked som pisala s Jancim tak povedal, ze on nikdy neda dopustit na moje deti aby im niekto ublizil teraz ked mala bude mat dva mesiace tak som ju dala ku svokrovcom s nimi dobre vychadzam a ked som mu povedala, ze keby sa mne nedaj boh daco stalo ci by sa postaral on mi o deti tak povedal ano lebo on ma deti velmi rad aj ked nie su jeho ale jeho brata
podľa mňa je malá šanca, aby rozumný brat chodil s bývalou ženskou jeho brata a osvojil si bratove deti...
mňa by to strašilo stále, predstava, ako môj chlap sexuje s mojou sestrou a podobne...
obávam sa , že by si tebou rozhádal celú rodinu lebo spávať s bratovou bývalou ženou nemôže dopadnúť dobre.
V 23 rokoch (ak to nieje vymyslená story) si nedopadla veľmi dobre :/ ale ver mi , sú aj horšie prípady. Ak mu zavoláš že to chceš vysvetliť nič sa nestane , skús to. Veľa šťastia.
PS: dobre si urobila že si od neho odišla , nedokáže to každá žena
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
mňa by to strašilo stále, predstava, ako môj chlap sexuje s mojou sestrou a podobne...
zober telefon, doboha, zavolaj mu, stretnite sa, a vyuzite siroke moznosti verbalnej komunikacie.
V 23 rokoch (ak to nieje vymyslená story) si nedopadla veľmi dobre :/ ale ver mi , sú aj horšie prípady. Ak mu zavoláš že to chceš vysvetliť nič sa nestane , skús to. Veľa šťastia.
PS: dobre si urobila že si od neho odišla , nedokáže to každá žena