Ahojte mám taký problém ohľadom správania sa chalanov, pretože mu vôbec nerozumiem.
Mám rada jedného chalana na škole a mám pocit že aj on mňa. Ibaže v poslednom čase sa správa ako idiot a ja neviem čo si mám o tom myslieť. Prosto raz ma ignoruje, potom si ma zas všíma potom sa ho raz načapala ako flirtuje s jednou babou a keď videl že
"Mám rada jedného chalana na škole a mám pocit že aj on mňa." tu moje čítanie prestalo, stačí mi jedna veta aby bolo jasné, že sa tu dá len polemizovať a hádať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Leží tady vedle mě a vůbec mne neobejme, dívá se jen do stropu, kdoví, nad čím přemýšlí…
Jsme spolu už deset let. Příliš dlouho na to, abych pro něj byla ještě přitažlivá…
Asi uvažuje o tom, že bude nejvyšší čas mě vyměnit… za mladší… přece jen, za těch deset let jsem dost přibrala…
Teď se zamračil, to není dobré! A stále jen zírá do stropu.
Myšlenkami je zřejmě někde úplně jinde… ztrácím ho… už se mnou určitě nechce mít nic společného…
To je konec… co si teď sama počnu?
MUŽ:
Moucha na stropě.
Jak to, ku*va, dělá, že nespadne?!
(snáď pochopíš....)
@blahblah
prečítaj si toto:
» www.birdz.sk/webka/mix/blog/...
preco-som-proti-vztahom-schvalne-sa-zamyslite
vyser sa na vzťahy a budeš mať najlepšie.