@ 66janica6 ....ked nemaš lasku tak sa do tejto ankety logicky nemusiš zapajať xD ...alebo možeš napisať čo by si robila keby si ju mala ked uz je to taky problem...
Z toho si mám vybrať?..Dík... Čo tak byť spolu len tak lebo konečne budeme mať tú možnosť a vychutnávať si vzájomnú blízkosť a aspoň na chvíľu zabudnúť na problémy? ...
pre tých čo berú Valentín vážne... zabudnite na tie možnosti.. Valentín nie sú meniny, ani narodeniny..ani Vianoce.. Valentín je deň, kedy si mate užívať, uvedomiť si čo pre vás ten druhý znamená.. Nie je to deň kedy si mate dávať darčeky, zamyslite sa čo najviac vás teší? teší váš že dostanete niečo pekné? niečo drahé? či to, že s ním budete, že budete cítiť jeho dotyk.. môcť byť s ním dať mu pusu.. objať ho silno, vidieť jeho úsmev, pozerať do jej/jeho očí.. pohladiť ju/ho po tvary, povedať mu/jej do očí..že ho milujete. niečo pekné od srdca povedať.. čo ju možno privedie k slzám..ale tým slzám od šťastia.. pre mňa je o tom Valentín.. ležkať s ňou na postieľke..ako ma hlávku položenú na mojej hrudi.. aby som mohol ovoňiať jej vlásky, dať jej na ne pusu.. môcť ju kedykoľvek počas toho dňa objať.. Ak niekto hovorí že Valentín berie ako normálny deň, v niečom ma pravdu.. Lebo mnohý berú deň Valentína že ,,musia´´ kúpiť niečo svojej polovičke..alebo niečo pekne spraviť večeru a tak.. Valentín nie je jediný deň kedy svojej láske mate vyznávať lásku.. Je to len deň pre tých ktorý zabúdajú Láska sa dáva po celý rok, po celý deň.. v každú hodinu.. v každom okamihu..lebo človek ju potrebuje.. nie len počuť..ale aj cítiť... neustále... Milujem svoju lásku.. a navždy budem a teším sa na Valentína
Mimochodom, na Valentína som vždy chcela urobiť niečo romantické...čiže sa rozhodujem či ho kopnem do gulí, do holene, alebo mu upracem ten kentus čo má v izbe
No ja dufam ze budem z mojim milacikom a oslavime prvy rok ktory sme spolu a nam takto prave na Valentina vysiel a amorko to krasne vystihol.Nieje to len o darcekoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Nieco urovne Hannah Montany alebo tak
Mimochodom, na Valentína som vždy chcela urobiť niečo romantické...čiže sa rozhodujem či ho kopnem do gulí, do holene, alebo mu upracem ten kentus čo má v izbe
Doma budem CoD hrať a žrať pukance
@Zimuska ďakujem