Ahojte, prosím Vás, vedel by mi niekto pomôcť s... potrebujem zohnať pesničku Alexander Rybak...
karaoke verziu, ale aj bez časti, kde sa hrá na husle... a všade na nete sú karaoke verzie len bez spevu... viete mi poradiť aspoň nejaký program v ktorom sa to dá upraviť? tak aby tam nebol spev ani tá hra na husle? vážne to súrne potrebujem
nuž, karaoke verzie sú len také, kde je preč spev... lebo, keď sa dajú preč aj husle (čo je vlastne základ celej piesne), tak to je vlastne o hovne a nie o hudbe
šak do prdele... tak to zahraj na husliach ty a zaspievaj tiež ty... načo ti nejaký podmaz? nechápem... to ako keby nikto nehrával len na nejakej akustickej gitare, ale zmyslí si, že k tomu potrebuje mať aj bicie... blbosť...
ja sa nerozčuľujem, len proste nechápem... šak v prvom rade tebe by malo ísť o to, aby bolo počuť čisto len teba, tak ako hráš a tak ako spievaš... či nie?
keď chceš, aby to znelo lepšie aspoň čo sa hudby týka, tak si sama vyrob na pc hudbu k tomu svojpomocne alebo si niekoho na to zavolaj, kto by ti s tým vedel pomôcť... veď buď originál sakra a nielen obyčajné karaoke... takých tu je po chuja
veď keď hrá aj nejaká superstar alebo čo, tak takisto nepoužívajú originálnu hudbu, ale sami si ju upravia po svojom, aby to neznelo ako stopercentná kópia
@loveistheanswer niekde v tých kolách zvykol hrať čisto klavír a tie predošlé boli dopredu určené, karaoke verzie. Pochybujem, že sa programom dajú robiť zázraky.
@loveistheanswer no možno len nemám prehľad. Ale aj tak pochybujem že vyrobili nejakú svoju verziu, z tých pesničiek, ktoré v tých kolách vôbec nemusia byť upravované. A v ostatných kolách, ako hovorím, to vyriešili živou hudbou, alebo si to nechali nahrať kapelou.
@filipkoo pamätáš si ešte na našu superstar úplne prvú, čisto slovenskú? tuším fičala v roku 2004-2005... v tom čase vo finálových kolách nebola živá kapela, a keď tak iba vo výnimočných kolách...
@loveistheanswer vtedy tie pesničky tiež nejak špeciálne neupravovali. Prvá superstar bola, myslím, keď vyhrala Katka Koščová, naša známa a vzdialená rodina. Tie pesničky neboli nijak extra upravované.
@filipkoo LOL ty svoje hudieš, ja svoje... ja som tu vôbec nehovoril o tom, že si odstránili zvuk alebo nástroj... to si si len ty sám vymyslel ja som hovoril len o tom, že si to spravili po svojom, a tak ako oni uznali za vhodné... a bodka.
@loveistheanswer@26 "producenti vedia všetko..." ... neviem koľko významov má ta veta, ale podľa mňa sa absolútne nestotožňuje s tým, čo si napísal v @34
Ale keď si odmyslím ten koment a vezmem do úvahy len ten tvoj posledný, tak z toho vyplýva, že si celý čas rozprával z cesty Ja som sa držal témy tejto diskusie...
@filipkoo tak ešte raz, aby si ma už konečne pochopil... vieš čo robí producent? mixuje rôzne zvuky, rôzne nástroje presne tak, aby z toho vznikla nejaká zaujímavá vec... presne takýto istý spôsob vlastného namixovania som spomínal aj pri superstar a rovnako som to navrhoval aj tejto tu dievčine, takže ja fakt neviem prečo nechápeš...
@filipkoo to, že ona niečo chce odstrániť, to je už jej vec... ja som jej navrhol iný spôsob, a to taký nech si vytvorí vlastný podmaz svojpomocne, bez toho, aby niečo odstraňovala... to je vše
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a nie, nepoznám taký program
veď keď hrá aj nejaká superstar alebo čo, tak takisto nepoužívajú originálnu hudbu, ale sami si ju upravia po svojom, aby to neznelo ako stopercentná kópia
filip
Ale keď si odmyslím ten koment a vezmem do úvahy len ten tvoj posledný, tak z toho vyplýva, že si celý čas rozprával z cesty Ja som sa držal témy tejto diskusie...