@blanchel tak ked mate dokonaly vztah, preco sa hadate? ktomu kvoli kravinam? povedz priklad... my sa tiez hadame, ale proste su to myslim podstatne veci ..
mali by ste sa obaja naučiť ovládať svoje pocity.. ako 20 ročná by si to už ako tak mohla začať riešiť.. najvyšší čas.. nedá sa to uplne.. ale dá sa to vedome korigovať..
@lilly09 ano to mas pravdu, ale vacsinou ak sa o niecom my hadame, diskutujeme, ci ako to nazvat, tak ani jeden nepovie, ze je to kravina, ale kazdy sa zapaja...
@blanchel a nieje problém práve to že po pol roku viete o sebe všetko ? ... ale tak snažte sa kontrolovať .. ja už dlhšiu dobu ľutujem že som sa nenaučil ovládať kvôli úplným blbostiam ... :/
@blanchel musite sa holt naucit spolu vychadzat to iste sa deje/dialo aj v nasom vztahu..to, co je pre mna podstatne pre nu nie je a naopak..cize sa nejak v tomto skorigovat a nech si jeden aj druhy uvedomi, ze mate obaja odlisne hodnoty v tychto veciach
Nevidím v tom nič zle že vieme o sebe všetko, aj ked ma trapi vela veci z mojej minulosti o ktorych vie...
Ja viem že nikdy nic nie je dokonale...ale je to dosť unavne.... hm príklad???
Vobec ma nic take nenapada co by som mohla dať na svetlo.... ale prave t ože sa nie hadame...skor zivo a nahnevane diskutujeme a o uplnuch hlupostiach je fakt neznesitelne... primitivne a ked pride nieco velke???
Prepacte ale ťažko sa mi to vyjadruje a opisuje...a cenim si vaše komenty...
@blanchel ake veci z minulosti? ked sa ti to nechce pisat tu do eteru, kludne hod TS..moja tiez mala plno veci z minulosti, ktore mi nerada vravela a mozno ti budem vediet pomoct
ale to nie su hadky. pesne si to nazvala "zive diskusie". na blbostiach. v tych podstatnych veciach suhlasime. a obcas nie tak sa poskriepime, ale podstatne je, ze max tak hodku vieme byt pohnevani, lebo si kazdy z nas uvedomi, ze je to hadka o nicom.
a nabuduce sa mozno zase pohadame na tom istom, ale nakoniec sa stale zhodneme.
ono zalezi aj na povahe cloveka.
ja som typ, ktory sa pohada velmi rychlo a lahko a takisto sa aj udobri.
cize pre mna hadka neznamena koniec sveta.
a taky vztah sa mi paci velmi aj mi vyhovuje.
lebo ked sa clovek "kontroluje" a nehada sa tak nakoniec raz urcite vybuchne a bude este horsie a uz sa to neda spat.
tak po prvé nemáš dokonalý vzťah ak sa stále hádate a už vôbec nie keď pre jedného je to vážne a pre druhého hlúposť. Vzťah je aj o tolerancii... holt si musíš občas povedať dobre kašlime na to nechcem sa hádať... a nemyslím si že za polroka vieš o ňom všetko. ja som s mojím už 4 roky a občas sa stane že sa objaví niečo nové a nie je to z dôvodu, že by mi niečo tajil. A len tak btw nemali sme ešte ani jednu vážnejšiu hádku, iba malé podpichovačky, ktoré sa hneď od začiatku riešia s úsmevom
Aj ja sa s mojim partnerom často hádam kvôli totálnym blbostiam. Veľa krát si skočíme do vlasov. Aj my sme rozmýšľali či pre náš oboch nebude sa najlepšie rozísť ukončiť to. Ale skúsili sme si týždeň byť bez seba a to sa nedalo. Ak sa ľúbite tak spolu všetko prekonáte. Ja s mojim ked sa pohádame kvôli totálne blbosti vždy sa pekne udobríme. A tiež to býva často unavné. Ale vieme,že bez seba nedokážeme žiť. Skús si predstaviť byť bez neho. Dokázala by si to?. Dokázali by ste bez seba žiť?. Podľa mňa ak sa tak strašne ľúbite a ste spolu už pol roka tak sa cez to prehryziete.
prosim ta,neries prehnane rozne smiesne issues,uz len to ze o sebe viete vsetko a hadate sa o prkotinach moze byt len plus:ziadne konkretne hadky ze mne ci tebe nevyhovuje nieco PODSTATNE je v poho,a dobra kritika nieje vôbec zla.. vole,nevyšiluj..mozno sa ti len zacina"vztah".
nechapem preco si kazdy mysli, ze takmer dokonaly vztah by mal byt taky, v ktorom sa nikto nikdy nehada..poznam furu parov, ktori su spolu aj vyse 10 rokov, casto sa hadaju ale napriek tomu sa maju radi a mimo hadok su spolu najstastnejsi na svete..
@hoperpohroma tak ak to beries takto tak to ano vzdy sa nieco deje to hej, ale ja by som napr mojmu a aj kebyze mu ako verim niektore veci nepovedala, proste, nebudem riskovat, ze budu pouzite proti mne niekedy... ako by som sa nikdy nefotila neajke eroticke fotky kvoli chlapovi..
@alysia tak ja som s mojou uz 2 a pol roka a da sa povedat, ze sa pozname dost dobre..a netyka sa to len takych veci, ako je spravanie a vediet odhadnut co bude nasledovat, "ak nieco" alebo "keby nahodou, tak"...napriklad ani tajnosti pred sebou nemame ziadne, nech sa ten vztah zaklada na uprimnosti a dovere
@trdelniiiq s tymto mozem len suhlasit ,,nechapem preco si kazdy mysli, ze takmer dokonaly vztah by mal byt taky, v ktorom sa nikto nikdy nehada..poznam furu parov, ktori su spolu aj vyse 10 rokov, casto sa hadaju ale napriek tomu sa maju radi a mimo hadok su spolu najstastnejsi na svete.." podla mna je dokonalejsi vztah, tam kde sa hadaju ako tam kde nie ...
Ta to mas fajn, ze to mate tak ... my si verime tiez, ale nevieme o sebe vsetko ..
dokonaly vzah z toho co som tu cital urcite nemate. Zacnite to riesit spolu a neries to na nete, lebo to vase neustale hadky nevylieci. Pravdepodobne si moc nevyhovujete, bud zacnete respektovat jeden druheho, alebo vas to casom rozdeli. Vymena nazorov a teda komunikacia je velmi dolezita, s tym suhlasim, avsak vztah je hladani kompromisov.
Chápem, že nič nemôže byť tak dokonale dokonalé, ale toto mi príde ako niečo na čo som si ešte nevymyslel pojem. Mali by ste si to medzi sebou vysvetliť prečo je to tak ako to je... ja by som to nepokladal za dokonalý vzťah, teda v tomto poňatí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Ja viem že nikdy nic nie je dokonale...ale je to dosť unavne.... hm príklad???
Vobec ma nic take nenapada co by som mohla dať na svetlo.... ale prave t ože sa nie hadame...skor zivo a nahnevane diskutujeme a o uplnuch hlupostiach je fakt neznesitelne... primitivne a ked pride nieco velke???
Prepacte ale ťažko sa mi to vyjadruje a opisuje...a cenim si vaše komenty...
v podstate kazdy den (takmer).
ale to nie su hadky. pesne si to nazvala "zive diskusie". na blbostiach. v tych podstatnych veciach suhlasime. a obcas nie tak sa poskriepime, ale podstatne je, ze max tak hodku vieme byt pohnevani, lebo si kazdy z nas uvedomi, ze je to hadka o nicom.
a nabuduce sa mozno zase pohadame na tom istom, ale nakoniec sa stale zhodneme.
ono zalezi aj na povahe cloveka.
ja som typ, ktory sa pohada velmi rychlo a lahko a takisto sa aj udobri.
cize pre mna hadka neznamena koniec sveta.
a taky vztah sa mi paci velmi aj mi vyhovuje.
lebo ked sa clovek "kontroluje" a nehada sa tak nakoniec raz urcite vybuchne a bude este horsie a uz sa to neda spat.
priam dokonalý vzťah-stále sa hádame si to zabila dievča
ja som mala dokonalý vzťah -nehádali sme sa ROK ....to môžem povedať,že to bol dokonalý vzťah a nie toto
Ta to mas fajn, ze to mate tak ... my si verime tiez, ale nevieme o sebe vsetko ..
A nie, "ako pre koho" krátky čas. Je to krátky čas.