@decay netvrdím, že filmy s Price-om boli výrazne desivé (na dnešnú dobu), ale mali super atmosféru
Na Draculovi s Lugosim sa mi strašne nepáčili tie ženské ostrihané nakrátko a to mi pokazilo celý dojem, ale ak sa nemýlim, tak Karloffa mám už stiahnutého, tak musím v dohľadnej dobe pozrieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
zatiaľ nič z toho, čo som videla, vo mne nezanechalo žiadne také pocity, aké by som od hororu očakávala
ale staré filmy zo šesťdesiatych rokov s Vincentom Priceom majú aspoň nejaké to svoje čaro
tusim chodievaju teraz od 12 naobed az do polnoci.. pravdepoobne na kazdej tv.. mozno s prestavkou na telenovelu.. :/
inak "dobry horor" je siroky pojem.. niekto sa boji i pri nemovi a ini ani pri .. neviem com..
price, lugosi, karloff.. a nie tie "horory" co davaju teraz
Na Draculovi s Lugosim sa mi strašne nepáčili tie ženské ostrihané nakrátko a to mi pokazilo celý dojem, ale ak sa nemýlim, tak Karloffa mám už stiahnutého, tak musím v dohľadnej dobe pozrieť