iste, stava sa to...a kedze strata dobrych veci je neprijemna, vieme si ju dobre vsimnut a zapamatat...neviem, ci dokaze clovek objektivne posudit pomer medzi vecami, ktore dopadli nad ocakavanie a pod ocakavanie...
vacsinou ano... ale na druhej strane, stava sa mi casto aj to, ze ak sa mi niekam velmi nechce ist, nakoniec je z toho perfektny vecer.... neplanovane akcie su naj
Nikdy mi nič nevíde, či sa na to teším alebo nie, no väčšinou to tak vychádza - že keď je niečo už skoro isté - určite sa to doserie tak strašne ako by som to nikdy neočakával...
buď som paranoická alebo to tak ozaj je.. vždy keď sa na niečo teším.. tak to skončí zle..ale zase aj naopak.. keď čakám že sa stane niečo zlé tak nakoniec to vôbec nie je také hrozné... tak neviem no... nechápem tomu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
samozrejme stava sa to
ale takisto sa stava ze to vyjde...
som skurveny optimista
a este dokonca..ak nieco surne potrebujem tak vteddy sa mi vsetko kazi stracam vsetko a tie blbosti..cize smoliar clovek
Zrejme preto mi v pondelok pravidelne odpadáva prvá hodina.