Aj u vás štvrtkový štrajk zapríčiní riaditeľské voľno?
Súhlasíte so štrajkom, alebo ste z tých, ktorí si myslia, že štrajk nič nevyrieši - nie je dosť financií v štátnej pokladnici, niet z čoho zvýšiť platy?
podľa mňa by mali učitelia dostávať vyššie platy, lebo majú vysoké školy a zvládnuť triedu s 30timi žiakmi a vrieskať na nich, to nie je nejaké úžasné, ale zasa majú aj dosť veľa voľna a zasa zarábajú asi toľko, ako niekto so strednou školou...
ale inak mi to je akosi jedno hlavné je to, že máme zajtra voľno (viem, som egoistická )
@marek2031 ja na to nie som odkazany, na rozdiel od teba... Nechapem, co je na tom, ze niekto bude mat volno a niekto nie. Samozrejme, potesilo by, ale nebudem z toho robit tragediu... A na druhej strane to mam v pici, kedze zacinam skolu az na buduci tyzden...
my sme tiež doma som za štrajk, lebo moja mamina je tiež učitelka a nezarába bohvieako , a učiteľ nepracuje len v škole ale musí toho veľa zvládnuť aj doma a stále sa učiť, ale myslím že sa tým asi nič nevyrieši ale mohlo by byť aj viac takých štrajkov aspoň sa vyspím
@vladqog Máš bujnú predstavivosť, kde som písal o nejakej tragédii? Prečítaj si ešte raz nadpis fóra (skús pomaly a nahlas, pre istotu aj viackrát) a potom si prečítaj moju odpoveď = otázka - odpoveď.
@vladqog Ospravedlňujem sa ti, že som pod tvoju úroveň, taktiež, že som ťa vyrušil pri riešení globálnej krízy, klimatických zmien a korupcie... Nenamýšľaj si o sebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
2. V podstate s ním súhlasím, no aj tak si nie som istá, či niečo vyrieši.
A keby sa chcelo, nejaké peniaze by sa našli. Ale nenájdu sa.
@l1me za chvilu sa z toho poseru...
ale inak mi to je akosi jedno hlavné je to, že máme zajtra voľno (viem, som egoistická )
@l1me uz sa tesim...
a áno, myslím tie letné .
1. Ja si osebe (nastastie) nic nenamyslam (nemusim)
2. Obsah mojich TSiek nezahrna spomenute temy
3. Prave si potvrdil moje slova (svojimi komentarmi)
4. Si sopliak, ktory ma ani nepozna, ale vyjadruje sa ku mne O_o
5. Chapem, ze tvoja drbnutost moze byt spojena s doznievajucou pubertou