@vladoko sak jej nic nerobim @zelinka preco by som mal chciet spoznat niekoho, koho najvacsou tuzbou je dobre sa sfetovat? dalsia tupa plytka blondina, nic viac
@antifunebracka náhodou ona je veľmi super poznáme sa tak trošku aj osobne a je to fakt úžasný človek, proste taký, aký má byť no a tiež mi príde tak trošku odveci súdiť podľa nejakej jednej veci, ktorú si len o nej myslíš
@antifunebracka nespominam si ,ze by som sa vyjadrila o tom ako mojej najväčej túžbe..len ze som to chcela oskusat..ale budis
Ja sa ti len čudujem ,ze ako dospelý chlap nemáš čo iné na práci len tu morálny kompas pubertiakom robiť.
A zdrz sa prosím ta komentára si úbohý
@lemontreegirlyesyours
eh, mna raz tiez nazval sprostou, kvôli hlasovaniu v jednej ankete, nič si z toho nerob
podla mna na to nemusis ani reagovat, nestoji to za to
@lemontreegirlyesyours ubohe je pre mna decko, s ktorym plieska puberta, oziera sa po vikendoch, chce skusat fet a este skace do dospelaka, ktory nad nou kruti hlavou @pijemzelenycaj vzhladom na to, ze si sa ani len nedokazala obhajit, by som povedal, ze som aj vtedy zatal dost do ziveho. ale zas kto by si priznal, ze je hlupy, vsakze @salkoo ale kdeze, este sa len rozbieham @zelinka to je super, ked si rozumiete aj ked podla mna je zas o2ci si oblubit niekoho koho si videla nazivo par hodin ale pokojne si ponechaj svoj nazor a mne zas neber moj
@lemontreegirlyesyours ja si myslim, ze pan @antifunebracka ti vlastne chce len dobre, az na to, ze na to ide takym jebnutym sposobom, ze aj keby mal pravdu, tak ta skor psychologicky donuti spravit tu nespravnu vec cize...
zdrzte sa obaja dalsich nadavok a sebadehonestacie hovorenim nahlas veci, ktore mozu vyvolat popud v inych ludoch (ktori uz co to vedia o zivote, lebo v nom existuju pomerne dlhsie).
Antifunebracka, predpokladam, ze hovoris z vlastnej skusenosti, lebo ja sa napriklad povazujem, za celkom inteligentneho a vzdelaneho cloveka, ale v 16-17 rokoch so mnou tiez jebala puberta a nechal som sa vtedy nahovorit na kopec picovin, ktore som neskor lutoval. A ano, niektori ludia dostanu facku od zivota, lebo sa moc nudia a maju pocit, ze ich zivot ziska pridanu hodnotu, ked spravia nejaku kokotinu, miesto toho aby spravili nieco uzitocne. Co uz.
@amikadze co ta je do toho, co ma je do toho? @carpathian no ved a z toho je mi velmi smutno @etelnair cool blogy sa o tomto pisat nedaju. resp. daju, ale su cool formou, urcite nie obsahom
@antifunebracka ja som rozmyslal ci to je myslene vazne alebo nie a bolo by mi aj jasne ze nie keby si ho v predchadzajucich blogoch nevelebil jak astara serana
@antifunebracka uvažujem ako ti asi je, človeku s toľkými predsudkami, neschopnému odpútať sa od potreby strkať nos do druhých, čo sa tu vysmieva 18ročným dievčatám na tínedžerskom portáli : P sliziak trochu
@antifunebracka
eh prepac mi, ale to, ze ma poklada nejaky neznamy chlap z birdzu za hlupu mi až tak strasne neprekáža
a nevidím dôvod prečo by som sa mala pred tebou obhajovať. ty si ma odsudil na zaklade jedneho hlasovania, nepytal si sa ma na moj nazor a dovody prečo som tak hlasovala, len si mi napisal ze som sprosta na zaklade tej ankety. neviem teda, ci ma zmysel obhajovat sa pred niekym takym a asi už aj strácam pomaly chuť nejak na teba reagovat a zbytocne tym zabijat cas, takze toto je asi moj posledny prispevok. ale vidim, ze asi nie som jedina, s ktorou mas problem, tak asi nebude "chyba" v nas...
@antifunebracka pozastavujem sa nad tvojou blbosťou, čo by som robila aspoň som ešte násťročná. takmer ale o vek nejkde, proste podľa mňa by si sám chcel viesť taký život alebo aspoň poznať ľudí čo sú dostatočne uvoľnení a open minded na to, aby niečo skúsili, lenže ti nie je dopriate a preto sa aspoň zatrpknuto navážaš do druhých.
Amikadze s. r. o. - psychologické analýzy na počkanie
@amikadze jj aj ja chcem byt fetak @pijemzelenycaj prosim ta, bud taka laskava a prestan si vymyslat, dobre? nenapisal som ti, ze si sprosta, povedal som, ze si ma sklamala, z coho vyplyva, ze som ta mal rad ale tvoja odpoved ma zarmutila. a PYTAL som sa ta na tvoje dovody ale ostala si k mojim otazkam hlucha a nijako si nereagovala. suhlasim, ze radsej teda ani neodpisuj, ako by som si mal citat dalsie lzi na svoju osobu. a uplne bezdovodne. a co sa tyka ludi, co so mnou maju problem, tych je skutocne len par a pozri sa, aka sorta. fakt chces medzi nich pa3t?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
to proste ako dáš refresh stránky, tak opakuje akciu a tým padom ono to pochopí, že poslať znova
@zelinka preco by som mal chciet spoznat niekoho, koho najvacsou tuzbou je dobre sa sfetovat? dalsia tupa plytka blondina, nic viac
Ja sa ti len čudujem ,ze ako dospelý chlap nemáš čo iné na práci len tu morálny kompas pubertiakom robiť.
A zdrz sa prosím ta komentára si úbohý
@mvcpn vysvetli mi 8 ja furt neviem co je bug alebo @tikalok mi to vysvetli
eh, mna raz tiez nazval sprostou, kvôli hlasovaniu v jednej ankete, nič si z toho nerob
podla mna na to nemusis ani reagovat, nestoji to za to
@pijemzelenycaj vzhladom na to, ze si sa ani len nedokazala obhajit, by som povedal, ze som aj vtedy zatal dost do ziveho. ale zas kto by si priznal, ze je hlupy, vsakze
@salkoo ale kdeze, este sa len rozbieham
@zelinka to je super, ked si rozumiete aj ked podla mna je zas o2ci si oblubit niekoho koho si videla nazivo par hodin ale pokojne si ponechaj svoj nazor a mne zas neber moj
zdrzte sa obaja dalsich nadavok a sebadehonestacie hovorenim nahlas veci, ktore mozu vyvolat popud v inych ludoch (ktori uz co to vedia o zivote, lebo v nom existuju pomerne dlhsie).
Antifunebracka, predpokladam, ze hovoris z vlastnej skusenosti, lebo ja sa napriklad povazujem, za celkom inteligentneho a vzdelaneho cloveka, ale v 16-17 rokoch so mnou tiez jebala puberta a nechal som sa vtedy nahovorit na kopec picovin, ktore som neskor lutoval. A ano, niektori ludia dostanu facku od zivota, lebo sa moc nudia a maju pocit, ze ich zivot ziska pridanu hodnotu, ked spravia nejaku kokotinu, miesto toho aby spravili nieco uzitocne. Co uz.
dikyyyy
tak aj vy chalani už to nerozoberajte
@carpathian no ved a z toho je mi velmi smutno
@etelnair cool blogy sa o tomto pisat nedaju. resp. daju, ale su cool formou, urcite nie obsahom
» www.birdz.sk/webka/dwightmcc...
bolo myslene tak ze by si chcel vediet rovnako pisat?
a mňa prečo nehejtuješ, keď sa rada niekedy opijem, zapálim si a mám v pláne počas tohto pozemského života ešte pár drog vyskúšať? :-S
eh prepac mi, ale to, ze ma poklada nejaky neznamy chlap z birdzu za hlupu mi až tak strasne neprekáža
a nevidím dôvod prečo by som sa mala pred tebou obhajovať. ty si ma odsudil na zaklade jedneho hlasovania, nepytal si sa ma na moj nazor a dovody prečo som tak hlasovala, len si mi napisal ze som sprosta na zaklade tej ankety. neviem teda, ci ma zmysel obhajovat sa pred niekym takym a asi už aj strácam pomaly chuť nejak na teba reagovat a zbytocne tym zabijat cas, takze toto je asi moj posledny prispevok. ale vidim, ze asi nie som jedina, s ktorou mas problem, tak asi nebude "chyba" v nas...
Amikadze s. r. o. - psychologické analýzy na počkanie
@pijemzelenycaj prosim ta, bud taka laskava a prestan si vymyslat, dobre? nenapisal som ti, ze si sprosta, povedal som, ze si ma sklamala, z coho vyplyva, ze som ta mal rad ale tvoja odpoved ma zarmutila. a PYTAL som sa ta na tvoje dovody ale ostala si k mojim otazkam hlucha a nijako si nereagovala. suhlasim, ze radsej teda ani neodpisuj, ako by som si mal citat dalsie lzi na svoju osobu. a uplne bezdovodne. a co sa tyka ludi, co so mnou maju problem, tych je skutocne len par a pozri sa, aka sorta. fakt chces medzi nich pa3t?