@louis Irónia je posun významu, pri ktorom kladný výraz či súd má pejoratívny zmysel. Je to výrazový prostriedok, v ktorom sa realizuje komické. V širšom zmysle je irónia akýkoľvek jemný, zastretý výsmech či posmech.
@inequity ty chuj! ja mám vlasy po lopatky a stále vyzerám ako chlap! vôbec to nechápeš. to neni len o vlasoch keď má niekto osem kilov aj s topánkami a zajebe si taký účes ako buzna a mrkváky tak robí hanbu celému ludstvu!
@obnoxious tak čo ti potom prekáža na dlhých vlasoch? Ja som povedal, že sa mi nepáčia také ako má Bieber. To ale neznamená, že na neho budem za to útočiť.
@inequity tu nejde o dĺžku vlasov. šak vravím že nič nechápeš. keď sa niekto dá ostrihať podla šerbla tak ako bieber vyzeá ako idiot, je to tuctové a vyzerá ako buzna. však to tu je jak keby po uliciach chodila hlinkova garda všetci rovnako vyzerajú aj sa rovnako obliekajú. o vás emákoch ani nevravím, našťastie ste v nitre tak bitý že sa skoro podarilo vás odstrániť z ulíc
@obnoxious Aký máš problém? Ja podľa šerbla nie som. Keď nevieš tolerovať iných ľudí tak choď za doktorom, nevylievaj si to tu na mne za to že si kokot, ja ti s tým nepomôžem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ALE:
rozumies tomu ci to mam napisat aj inym sposobom?