našťastie nepozerám TV, ale čo sa mi to pár krát podarilo vidieť... klasická namotávačská reklama, nenávidíte ju ale niečo vás núti na ňu myslieť a v škole je celkom epidémia, si to všetci spievajú púšťajú z telefonu...
ja telku nepozeram ale aj v radiu to furt ide dokola a lezie to na nervy strasnym sposobom...ale zas treba uznat ze si ich clovek zapameta tie reklamy a o to im islo...
reklama na kofolu sa mi moc paci uz 3-4rok neviem jak dlho to je ale je to pecka z prasatkom toto sa mi pacilo ked som to videla prvy raz ted neznasam nasklabena blondyna skleroticky ujo,ta na net mi az tak nevadi
inak vcera som bol v Orange zrusit pausal (lebo mam O2) a bolo tam zapnute radio (v predajni Orange, bud Funradio alebo Express) a ako som tam sedel a cakal kym zasvieti moje cislo, z radia sa ozvalo Vianoce, ša la la... D Celkom zvlášny pocit, počuť to v predajni Orindžu
Kua ale mojsejovci boli srandovní, ale čo s týmto, to beží 100krát denne a ako sa hovorí opakovaný vtip už nie je vtipom, na tom, že to beží v telke sa už ani smiať nedá
nee mne to praveze voooobec nevadii..nemam proti tomu nist..ta prva ŕeklama bola najkrajsia..tie ostatne nic moc..ale hlavne ze su SMS zadarmoooooo!!!!
nelezú mi pri telke som fakt málo, a na slovenskom programe asi len v sobotu doobeda. mne sa páči, ako tie reklamy všetkých serú a mne sa stále zdajú optimistické a veselé tento rok som nejako nad vecou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A keď v autobuse zvoní mobil ľuďom 25+ s týmto cool zvonením tak už sa môžem len smiať ...
Inak som zvedavý koľkokrát denne pôjdu v telke ešte vianočnejšie reklamy t-mobileu ... A tesco kapre ... ach jaj
Ale to bim bam bom nemusím
Má niekto dôvod sťažovať sa na to?
tebe proste tie reklamy neskutocne rezu, ze?
A je na tom niečo čudné?
Či keď je dobrý produkt tak je aj reklama?
Nerozumiem nejak kam tým smeruješ ...
A mne sa na tom stále fakt nezdá nič tak zarážajúce ...
Kua ale mojsejovci boli srandovní, ale čo s týmto, to beží 100krát denne a ako sa hovorí opakovaný vtip už nie je vtipom, na tom, že to beží v telke sa už ani smiať nedá