ano a neznasam to ked s ami to deje...osveceny sposob je vzdy stm prirodzene, normalnym sviznym krokom ..lebo ked sa snazim ist fakt co najtichsie je to just buchot a pistanie, narazim do kopu rachotin, potom mi este kosti pukaju, alebo narazim do dveri a podobne.. .. potom po mne otec huci co beham ..
Jedna z mala ankiet kde vyrazne prevysuje jedna odpoved nad druhou Myslim si, ze sa niet ani co cudovat, kazdy sme to museli aspon raz zazit a niekto aj pravidelne.
vždy a čim viac sa snažim tym viac hluku narobim cem ist opatrne po schodoch a spadnem stakym rachotom že hruza alevo ked sa idem nekedy v noci najesť =D sa mi podari snečim poriadne tresnuť =D
Vždy, keď sa snažím prísť v noci domov v rámci možností čo najtichšie tak narazím do toho debilného indiána, ktorý funguje ako dekorácia, keď (neviem ako to robím a neviem prečo to robím) zavriem dvere prudšie ako je nutné a ako chcem atď. Sú to len drobnosti, ale stopárskemu sluchu mojej mamky sa nevyhnú.
Kamarát mi hovoril, že on sa prestal snažiť chodiť čo najnenápadnejšie a odvtedy rodičov zobudil asi raz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A kamoš mi raz hovoril, že prišiel opitý domov, plížil sa do izby tmavou chodbou a stúpil na mačku ...
ked sa idem v noci napit do kuchyne tak zvycajne spravim vacsi hrmot ako ked pridem domov v popitom stave
ano bezne, ked niekto necha nejake kokotiny porozrucovane na chodbe..
@Wewo ja som to vedela myslela som si že nemáš
Kamarát mi hovoril, že on sa prestal snažiť chodiť čo najnenápadnejšie a odvtedy rodičov zobudil asi raz.