aj vam sa uz stalo ze ste vecer doma....troska sa nudite, ste na icq a vacsina ludi vas tam ignoruje hoci volakedy by si chceli len pisat???...ti ludia su divny....
takych hned vymazem z kontaktov, ludia ktorim na mne zalezi a su kamosi tak mi napr. napisu ze nemaju cas ze o chvilocku sa mi ozve alebo tak...alebo sa ospravedlni ze dneska na mna jednoducho nema cas
ja si vacsinou pisem len s par ludmi a v kontaktliste mam dkopy tak 30 ludi ,vsetkych poznam a so vsetkymi si rada popisem a myslim ze aj oni so mnou a ked nie tak presne aklo povedala @1 napisu ze nemaju cas alebo naladu
dobry kamarat by ta asi neignoroval si myslim. skus nad tym porozmyslat. alebo skus ich ty ignorovat ked chcu oni od teba nieco. a zasa s druhej strany ta nemusia ignorovat mozu sa hrat s polu pol alebo nieco ine a jednoducho na to nereaguju.
tak ale pisem s pátimi naraz tam napriklad a proste s nekym sa zapisem a na toho druheho zabudnem.. ale odpisem zdy nekedy za hodinu ale odpisem .. no a aj mna to sere bud mam take ze nestiham pisat alebo neni na nete uplne nido alebo ignoruju.. nechapem
@13 HH napodobne..jaj a bola som fest predtym urazena a ked som sa potom kwoli tomu pohadala s kamaratkou, ospravedlnovala som sa jej a stale sa na tom tedka smejeme..
inak stawa sa aj ked som neviditelna ze ja sama sa tam citim jak neviditelna bo tolko ludi tam je prihlasenych a nikto nenapise alebo neodpisuje..sa citim jak keby som bola s inej galaxie..neprijemny pocit..preto radsej zapnem musičku a kašlem na ostatných
presne to poznam hlavne ked su neskore pozdne nocne hodiny a je tam len jeden a aj ten mi odpise len toto: no ide ma drbnut pozdravujem ta ak toto citas
tak chapete??? ja si mu tam srdce vylejem, dobre ze nie knihu napisaem a on mi len tri (niekedy aj styri, ako sa podari smajliky napise...a nic viac...hrozneeee wrrrr :-
aj ja kopec krát ignirujem. Alebo sa vyhovorím že nemám čas. Hlavne ked mi píše niekto, kto sa proste len nudí, a silou mocou by si chcel písať, aj ked nevie o čom, ale len by si chcel písať. A ja samozrejme ked som prihlásený, tak to neznamená že čakám na to, kedy mi niekto napíše, ale som na nete, a niečo robím, hladám, chatujem, to je úplne jedno čo, ale málokedy sa nudím tak, že chcem proste len silou mocou písať s niekým. takže podla mna sa treba nad týmto zamyslieť keď ťa ignorujú, či ich proste neotravuješ, alebo či si máš s nimi o čom písať a nie hned si začať myslieť že kašle na teba...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
no ja to poznam..niekedy si pisem aj s 8 naraz..a inokedy je bud malo ludi online alebo nikt nema cas.....
inak stawa sa aj ked som neviditelna ze ja sama sa tam citim jak neviditelna bo tolko ludi tam je prihlasenych a nikto nenapise alebo neodpisuje..sa citim jak keby som bola s inej galaxie..neprijemny pocit..preto radsej zapnem musičku a kašlem na ostatných
tak chapete??? ja si mu tam srdce vylejem, dobre ze nie knihu napisaem a on mi len tri (niekedy aj styri, ako sa podari smajliky napise...a nic viac...hrozneeee wrrrr :-
..ale aj ja poznam ludi,co su tam stale,ale furt nemaju cas a ani to neni ich vina