Aj vám sa vaše rodinny montujú do vášho vzťahu s vašim priateľom/kou
Moja rodinná nič iné nerobí len sa mi stara do života , lezie mi to už na nervy lebo mam svojho priateľa s ktorým čakám bábätko a moja rodinná nič iné nerobí len trepe blbosti na mňa a priateľa čo mam robiť?
@mirka158 mna by zaujímalo, čo za pripomienky majú?
há, tak im nezdvíhaj mobil, nekontaktuj sa s nimi. či ty s nimi bývaš? ak, hej tak sa nečuduj, že majú pripomienky to by som aj ja mala keby mi tehotná 21ročná dcéra s chlapom býva doma!
ja byvam doma u oca a priatel byva u svojich rodicov a mne vadi, ze maju pripomienky ako dobre ale ne stale a kazdy den mi robia len nervy mam pocit ako keby chceli aby som prisla o babätko
nie, nemontuju ... a uz som vydata, ale nerobievali to ani predtym, tvrdili .. ze mam dost rozumu, aby som sa rozhodla sama, ale ani ich by nepotesilo, keby som 21 rokoch prisla tehotna. Mozno sa len boja, ci to dopadne dobre .. koniec koncov, dnes nie je jednoduche prezit a uzivit sa. Tak by som to pripisovala neistote .. tvrdenie, ze mozno chcu aby si pod tarchou ich vycitiek prisla o babatko je prehnana. Ale to je len moj nazor
asi sa im zdas moc mlada na babatko prip. neveria ze sa s pritelom on dokazete postarat duplom ak ste spolu kratko.. aj ked ty to nechapes, ja si myslim ze to nemyslia zle a prave preto im to neskor musite dokazat
najskor by si sa mohla naucit aky je rozdiel medzi rodina a rodinna..
no a k veci, moja mama mi uz davno povedala, ze je to moja vec s kym randim, len vadilo by jej, ak by som samozrejme chodila s nejakym analfabetom, totalne sprostym a vymletym, ktory kradne a ja neviem co robi.. Pokial som stastna, tak ma necha.. A samozrejme, ide aj o doveru a ona veri, ze si s takym kktom (pardon za vyraz) zacnem..
No a moj tato, ten sa just do toho nebude starat..
jediné čo sa rieši na rodinných oslavách sú moje vzťahy.. bývalé, súčastné, budúce čiže ber to tak že je to normálne... asi nemajú koho iného už riešiť tak sa púšťajú do teba a tvojho súkromného života.. jedno slovo-ignoruj
@mirka158 sorry ale keby som mal 21rocnu tehotnu dceru urcite by som mal aj ja nejake tie vyhrady,a keby si si bola vedoma toho ako velmi ti v tvojom veku to dieta dokaze zmenit zivot uvazovala by si o potrate aj sama.Deti su nadherna vec to je bez pochyb,len by si mala vediet ze momentalne ti prinesie viac starosti ako radosti a garantujem ti ze mat to dieta by bolo za 5rokov presne tak krasne ak nje krajsie ako teraz...
nikdy v živote sa mi rodičia nestarali do vzťahu a ani si to neviem a ani nechcem predstaviť
aj keď zo začiatku som si myslela, že budú mať maličké výhrady voči tomu, že priateľ u nás prespáva väčšinu dní v týždni ... no som rada, že to tak nie je
a pokiaľ viem, tak sa nikdy nestarali ani do vzťahov mojich súrodencov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
našťastie, mám celú rodinu super-trúper a nemajú potrebu sa mi starať do hocakého vzťahu.
A s tým nespravíš asi nič. ignoruj to.
inak dievca zlate..ked uz tak rodina sa pise s jednym n
@mirka158 mna by zaujímalo, čo za pripomienky majú?
há, tak im nezdvíhaj mobil, nekontaktuj sa s nimi. či ty s nimi bývaš? ak, hej tak sa nečuduj, že majú pripomienky to by som aj ja mala keby mi tehotná 21ročná dcéra s chlapom býva doma!
najskor by si sa mohla naucit aky je rozdiel medzi rodina a rodinna..
no a k veci, moja mama mi uz davno povedala, ze je to moja vec s kym randim, len vadilo by jej, ak by som samozrejme chodila s nejakym analfabetom, totalne sprostym a vymletym, ktory kradne a ja neviem co robi.. Pokial som stastna, tak ma necha.. A samozrejme, ide aj o doveru a ona veri, ze si s takym kktom (pardon za vyraz) zacnem..
No a moj tato, ten sa just do toho nebude starat..
aj keď zo začiatku som si myslela, že budú mať maličké výhrady voči tomu, že priateľ u nás prespáva väčšinu dní v týždni ... no som rada, že to tak nie je
a pokiaľ viem, tak sa nikdy nestarali ani do vzťahov mojich súrodencov